Jelle Cleymans en Cara Van der Auwera van Spring
Volledig scherm
PREMIUM
Jelle Cleymans en Cara Van der Auwera van Spring © Joel Hoylaerts / Photonews

Reünie van Spring vult zomaar even 3 Sportpaleizen: “De speeltuin gaat nog eens open, we mogen weer van de grote schuifaf.”

MuziekDrie volle Sportpaleizen. Enkel Niels Destadsbader doet dat vandaag nog, met niéuwe muziek. Jelle Cleymans (36) en Cara Van der Auwera (40) laten op 3, 4 en 5 december 51.000 volwassenen springen op een oeuvre van twìntig jaar geleden met hun Rewind Party. “Mààr met nummers over vrij zijn en van het leven genieten, zijn we nog steeds hedendaags.” In die mate dat Studio 100 zelfs een vinylplaat uitbrengt én een nieuwe collectie T-shirts.

4 reacties

 • Hilde Weymeersch

  2 maanden geleden
  dit is echt niet te begrijpen. TERWIJL de ziekenhuizen niet kunnen volgen.
 • Marie Rose Van der Haeghen

  2 maanden geleden
  Wie heeft de moed om dit te verbieden ?
 • Bart Timperman

  2 maanden geleden
  51.000 volwassenen opeengepakt voor enkele uren in een sportpaleis terwijl besmettingen maar blijven stijgen en ziekenhuizen terug volstromen? Echt goed bezig hier!
 • Johan Hendrickx

  2 maanden geleden
  Heel verstandig, allemaal lekker dicht op mekaar, net zoals bij het voetbal.. tijdelijk stopzetten die handel, uit respect voor de zorg!
 1. Justin Timberlake stelt muzikale comeback nog even uit in afwachting van documentaire Janet Jackson
  Muziek

  Justin Timberlake stelt muzikale comeback nog even uit in afwachting van documentai­re Janet Jackson

  Het wordt nog even wachten op nieuwe muziek van Justin Timberlake (40). Volgens ‘The Sun’ heeft Timberlake zijn comeback uitgesteld omdat er binnenkort een documentaire uitkomt van Janet Jackson (55) waarin, onder andere, hun misgelopen optreden tijdens de Super Bowl in 2004 wordt belicht. De zanger vreest dat die documentaire een negatieve impact kan hebben op zijn hernieuwde carrière.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.