Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photonews

Regi spaarde kosten noch moeite voor spetterend concert: “Belachelijk duur, maar het was zó lang geleden”

MuziekHet vuurwerk is op, de champagne leeggespoten. Maar niet getreurd: het Sportpaleis voor volgend jaar ligt al vast. Regi (45) heeft de smaak van een jaarlijkse traditie weer te pakken, zoals hij dat in het verleden 26 keer met Milk Inc. deed. “Ik heb keihard gewerkt om hier terug te staan. Daarin slagen zonder op een ‘best of’-trein te moeten springen, maakt me fier.” Zijn zegetocht is zaterdag in een VTM 2-special te zien, en intussen werkt hij aan een vervolg met Pauline, zijn nieuwste stem. 

7 reacties

 • Rene Dillen

  3 maanden geleden
  Top kerel !
 • Freddy Sonnemans

  3 maanden geleden
  De CM gaat iedereen opvolgen die aanwezig was om te zien of er geen besmettingen zijn
 • Griet Cardon

  3 maanden geleden
  Die man denkt dat hij de koning is.
 • Marc Jacobs

  3 maanden geleden
  Ja Andy ik begrijp het beleid ook niet meer en wat ook nog blijkt dat ze er mee weg geraken !
 • Leen Demeyer

  3 maanden geleden
  Die man zijn ego 'ik wil de zangeres kunnen kneden, ze mag niet teveel eisen voor zichzelf' staan me enorm tegen. Vroeger was hij zo écht niet. 'Ik kom na het concert in het Boudewijnstation onder politiebegeleiding naar Bree". Excuseer? Wie denk je wel dat je bent om zoiets te zeggen en om daar belastinggeld voor te laten gebruiken?
 1. 24 UUR LIVE met Miguel Wiels verlengd wegens succes (en noodzaak): "Want corona doet de muziekindustrie nog altijd bloeden”
  Muziek
  8

  24 UUR LIVE met Miguel Wiels verlengd wegens succes (en noodzaak): "Want corona doet de muziekindu­strie nog altijd bloeden”

  Axelle Red. Clouseau. Bart Peeters. Hooverphonic. The Black Box Revelation. Christoff. Milow. De lijst is haast eindeloos voor de tweede editie van ‘24 UUR LIVE’ in het Sportpaleis. Initiatiefnemer Miguel Wiels (49) stretcht nog even zijn vingers en kruipt dan alweer een dag en een nacht achter de piano. “Want corona doet de muziekindustrie nog altijd bloeden.” Maar, zo bezweert Wiels, het plezier primeert. “We willen er geen politiek statement van maken.”