Photo News - Joel Hoylaerts
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News - Joel Hoylaerts

Regi maakt kans op 5 MIA’s: “Ik heb al een coronamuur gemaakt in mijn studio, vol gouden platen uit die periode”

Muziek“Dat zei ik toch al: víjf!” Dochterlief Ellie Martha (8) voorspelde het enkele zomers geleden al live op tv, nu heeft Regi (45) dat getal aan MIA-nominaties op zak. Voor het eerst in 27 jaar carrière maakt hij kans om dé grote slokop te worden van de muziekawards - op Angèle na, die er zes heeft. “De teller staat zelfs op négen met de nominaties van de Regi Family-leden bij”, juicht de hitmachine. Hij vertelt ons over de coronaperiode, zijn carrière als producer en dat zijn eerste vakantie in jaren in het water valt: “Ik heb mijn huis in Zuid-Afrika al twee jaar niet gezien.”

0 reacties

 1. Rock Werchter en Tomorrowland organiseren samen nieuw festival in Brussel, genaamd ‘CORE’
  Play
  MUZIEK
  31

  Rock Werchter en Tomorrow­land organise­ren samen nieuw festival in Brussel, genaamd ‘CORE’

  Tomorrowland en Rock Werchter slaan de handen in elkaar voor een opvallende samenwerking. De twee organisaties introduceren een nieuw tweedaags festival, genaamd CORE. De eerste editie vindt eind mei plaats in het Brusselse Ossegempark, de locatie waar ook Couleur Café doorgaat. De organisatie belooft een mix van quality indie, hiphop, electronica, hyperpop en alternative dance, gecombineerd met veel kunst en een ‘exquise foodbeleving’.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.