Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Regi kroont zich tot succesvolste Belg op Spotify: “Ik denk dat ik corona hier toch een beetje voor moet bedanken”

MuziekThe Weeknd, Billie Eilish, Drake, Juice WRLD en Dua Lipa mogen zich in 2020 de meest gestreamde artiesten op onze Spotify-lijst noemen. Maar ook zij voelen dit jaar de hete adem van dancekoning Regi Penxten (44) in hun nek. Dankzij 'Liefde voor muziek' en het coronavirus goed voor een toppositie in drie categorieën. "Bizar dat uitgerekend 2020 mijn beste muzikale jaar ooit is.”

0 reacties

 1. Camille Dhont ontroert iedereen met Rode Neuzen Dag-nummer: “Ik voel me ook niet altijd happy, maar noem me gerust een vechter”
  Showbizz

  Camille Dhont ontroert iedereen met Rode Neuzen Dag-num­mer: “Ik voel me ook niet altijd happy, maar noem me gerust een vechter”

  Ze is populair dankzij de Ketnet-reeks ‘#LikeMe’, en nu scheert ze ook hoge toppen samen met Regi. Met hem bracht Camille Dhont (19) recent een gevoelig nummer in de ‘Liefde voor Muziek’-special naar aanleiding van Rode Neuzen Dag. Met ‘Vechter’ bezorgde Camille kijkers kippenvel, en niet in het minst Regi zélf. Het meest emotionele tv-moment van z’n leven, zo noemt hij het.
 2. Lost Frequencies als eerste Belgische solo-artiest in Top 50 van Spotify Global
  Muziek

  Lost Frequen­cies als eerste Belgische so­lo-ar­tiest in Top 50 van Spotify Global

  In 2014 brak Felix De Laet (27) door als Lost Frequencies met zijn debuutsingle ‘Are You With Me’. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Met zijn nieuwste single ‘Where Are You Now’ scoort hij nu ook internationaal. Het nummer staat sinds dit weekend namelijk in de Top 50 van Spotify Global. Daarmee scoort Lost Frequencies niet alleen een wereldwijde hit, maar ook een primeur voor een Belgische solo-artiest.