Pieter-Jan Vanstockstraeten
Volledig scherm
© Pieter-Jan Vanstockstraeten

Red Hot Chili Peppers staan in 2023 opnieuw op Rock Werchter

Muziek“Wat goed is, keert snel terug.” Het is met die woorden dat de organisatie van Rock Werchter de terugkeer van de Red Hot Chili Peppers aankondigt. De Amerikaanse rockgroep mocht zich dit jaar al de headliner van het festival noemen, en ook komende editie staat de band dus op de affiche.

 1. INTERVIEW. Pommelien Thijs (21) na haar triomf op de MIA’s: “Rolmodel zijn voor meisjes: dat is mooi”
  PREMIUM
  5

  INTERVIEW. Pommelien Thijs (21) na haar triomf op de MIA’s: “Rolmodel zijn voor meisjes: dat is mooi”

  Ze dartelt door de showbizz alsof ze nooit iets anders deed en onderweg plukt ze de mooiste bloemen. Drie MIA’s, twee Gouden K’s. En dat op haar prille 21ste. Het gaat loeihard voor Pommelien Thijs. “Ik denk nog altijd dat niemand mij kent. Wie ligt er nou wakker van dat ik op meisjes val, redeneerde ik. Dat was een misrekening. Plots voelde ik dat ik wél een verschil kon maken voor sommige mensen.”
 2. Vriendin van wijlen Aaron Carter hekelt Grammy’s, vanwege ‘vergeten’ eerbetoon: “Schandalig!”
  Celebrities

  Vriendin van wijlen Aaron Carter hekelt Grammy’s, vanwege ‘vergeten’ eerbetoon: “Schandalig!”

  Zondagavond vond de uitreiking van de 65ste Grammy Awards plaats in Los Angeles. Als vanouds vond er tijdens de ceremonie een ‘in memoriam’ plaats, om overleden sterren te eren. Maar zanger, en broer van Backstreet Boys-lid Nick, Aaron Carter, werd ‘vergeten’. En daar kunnen zijn vriendin Melanie Martin én zijn fans niet mee lachen. “Dit is onaanvaardbaar", klinkt het ontzet.
 3. IN BEELD. Robbie Williams pakt in gouden glitteroutfit met gemak Antwerps Sportpaleis in
  Muziek

  IN BEELD. Robbie Williams pakt in gouden glitterou­tfit met gemak Antwerps Sportpa­leis in

  “Let me entertain you", zingt Robbie Williams (48) in een van zijn grootste hits én dat is niet gelogen. Donderdagavond trakteerde de Britse zanger een nokvol Sportpaleis op één groot feestje. Hij viert met zijn ‘XXV tour’ 25 jaar op de planken als solo-artiest. Een rijke carrière met veel hoogte- maar ook dieptepunten. “Ik weet niet of ik hier zonder jullie had gestaan.”
 4. KIJK. Harry Styles kiest voor glitterpakje tijdens optreden (én fans zijn er gek op)
  Muziek

  KIJK. Harry Styles kiest voor glitterpak­je tijdens optreden (én fans zijn er gek op)

  Harry Styles (28) start zijn tournee met veel glitter en glamour. De artiest staat erom bekend speciale outfits met felle kleuren en vloekende patronen te dragen. Maar tijdens zijn optreden in Los Angeles gaat hij nog een stapje verder. De Britse zanger draagt een glitterpakje dat van top tot teen glittert en fonkelt. Fans zijn er helemaal gek op. “Dit is mijn favoriete outfitkeuze van hem. Ik hou ervan wanneer hij schittert”, klinkt het op sociale media.