Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Recordverkoop voor Pukkelpop en Tomorrowland mét internationale dj’s: dit wordt uw festivalzomer

FestivalsMet liefst 70% van de combitickets uitverkocht in drie uur, liet Pukkelpop gisteren een record optekenen. Voor wie er nog aan zou twijfelen: de festivalzomer kan écht van start gaan. Zeker nu ook Tomorrowland snel groen licht verwacht voor een 'bevrijdingsfeest' in Boom met - jawel - internationale dj's. Hoog tijd dus voor een overzicht van waar en hoe u binnenkort kan feesten.

 1. Nu de finalisten bekend zijn: valt Regi enkel voor vrouwelijk schoon in 'Regi Academy'?
  Play
  SHOWBITS VIDEO

  Nu de finalisten bekend zijn: valt Regi enkel voor vrouwelijk schoon in 'Regi Academy'?

  In plaats van “waar zijn die handen?” is het “waar zijn die jongens?” in ‘Regi Academy’. Gisteren kon je op VTM2 naar de halve finale kijken van de talentenjacht, en daarin kan je zien hoe Wietse - als laatste jongen - naar huis moet vertrekken wegens ‘geen match met Regi’. Is de producer enkel opzoek naar vrouwelijk schoon voor zijn nieuwe single? Desna en Jarne zoeken het uit in een nieuwe Showbits.
 2. Succesvolle concertreeks ‘Bart Peeters Deluxe’ eindelijk opnieuw van start
  Muziek

  Succesvol­le concert­reeks ‘Bart Peeters Deluxe’ eindelijk opnieuw van start

  Bart Peeters hervat in december eindelijk zijn ‘Deluxe’-tour. Bijna twee jaar geleden vierde de zanger zijn 60ste verjaardag in de Lotto Arena met een concertreeks van zijn beste nummers. Het was bedoeld als een eenmalig optreden, maar door het enorme succes kwamen er heel wat bijkomende concerten. De eerste 15 concerten vonden plaats tot begin 2020. Er stonden nog 7 extra concerten op de planning, maar corona stak daar een stokje voor. Nu kan de zanger eindelijk terug op het podium kruipen.