-
Volledig scherm
- © belga - photo_news - rv

Raymond van het Groenewoud is 70, test je kennis in onze quiz

QUIZRaymond van het Groenewoud mag zeventig kaarsjes uitblazen. De zanger die in 2019 omgerekend vijf keer per dag op VRT-radiozenders was te horen, denkt nog lang niet aan uitbollen. Wat weet u over zijn repertoire? Test je kennis in onze zeven vragen tellende quiz.

3 reacties

 • Jenny stevens

  1 jaar geleden
  laten hem veel te weinig horen op de radio ,alsmaar dezelfde liedjes en lallaaaalalalaa
 • FRANK WILLEMS

  1 jaar geleden
  Weet je nog Raymond dat je in een groepje speelde met de Rene Van Wijck ( de snoes ) en een paar leraars en je eieren bakte op je Farfisa orgel terwijl je speelde .
 • Patrick Verbelen

  1 jaar geleden
  Ik heb hem altijd fantastisch gevonden, vooral zijn teksten zijn origineel. Liefde voor muziek een van zijn liedjes, lichtjes aangepast is mijn favoriet aan de kassa van de supermarkt "Het gaat vooruit (gaat vooruit), Het gaat verbazend goed vooruit"
 1. Rachel Hazes organiseert virtueel meezingfeest ter ere van André Hazes senior - zonder haar eigen kinderen: “We kozen voor een andere line-up”
  Muziek

  Rachel Hazes organi­seert virtueel meezing­feest ter ere van André Hazes senior - zonder haar eigen kinderen: “We kozen voor een andere line-up”

  Rachel Hazes (50) organiseert aanstaande zaterdag ‘Een Rondje Hazes’, een liveconcert met 19 artiesten vanuit het Amsterdamse Concertgebouw. Door corona zullen de 2.000 zitjes in de zaal onbezet blijven, maar de liedjes van de in 2004 overleden André zullen dankzij de livestream wel in elke huiskamer kunnen worden meegezongen. Opvallend is dat André jr. (27) en Roxeanne (28) niet te horen zullen zijn op het evenement ter ere van hun vader.
 1. "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'
  Play
  Blijven Slapen

  "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'

 2. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"