Rapper Fat Joe
Volledig scherm
Rapper Fat Joe © EPA

Rapper Fat Joe haalt zwaar uit naar Donald Trump in nieuw nummer

MuziekDonald Trump hoeft niet op sympathie van Fat Joe te rekenen. De rapper haalt in zijn nieuwe nummer 'Pick It Up' uit naar Trump en start de track met de woorden: "Fuck Trump". De reden van Fat Joe's woede zijn de woorden die de Amerikaanse president uitsprak over de zogenaamde 'shithole countries' in Afrika en Haïti. Ook is Fat Joe boos dat Trump 'zijn' Puerto Rico in de steek heeft gelaten nadat de inwoners bijna alles kwijtraakten na Orkaan Maria. Dit meldt Buzzfeed.

1 reactie

 • Edmond Dillien

  5 jaar geleden
  Hierin laat trump dus weer maar eens zien wat hij bedoeld met "America first", wereldleider, niet voor mij, zeker niet.Ga nog eens wereldwijd rond met den hoed, he. Wat is er in feite al gerealiseerd met die miljoenen die rond gehaald zijn voor Haiti en andere contreien, daar zal weer veel voor de organisatie van hulp zijn gebruikt en de hulp op zich zal weer heel miniem zijn zeker.
 1. Mannen van Goldband verkopen hun merchandise in centrum Antwerpen: “Lotto Arena vraagt te veel commissie”
  Muziek

  Mannen van Goldband verkopen hun merchandi­se in centrum Antwerpen: “Lotto Arena vraagt te veel commissie”

  Vrijdagavond gaven de mannen van Goldband hun eerste van twee uitverkochte concerten in de Lotto Arena, en fans zullen het misschien gemerkt hebben: er was geen standje aanwezig waar je merchandise van de band kon kopen. “Vanwege de commissie die Lotto Arena rekent is er helaas geen verkoop tijdens de shows”, klinkt het in een verklaring. Om dat goed te maken, verkochten de heren zaterdagmiddag zélf hun spullen in een pop-upshop in Antwerpen.