Coolio in 2015.
Volledig scherm
Coolio in 2015. © Chris Pizzello/Invision/AP

Rapper Coolio op 59-jarige leeftijd overleden: “Hij werd gevonden in het toilet”

CelebritiesDe Amerikaanse rapper Coolio is woensdag in de Amerikaanse stad Los Angeles op 59-jarige leeftijd overleden, bevestigt zijn manager aan CNN. In de jaren negentig werd Coolio, wiens echte naam Artis Leon Ivey Jr. is, bekend met nummers als ‘Gangsta’s Paradise’ en ‘Fantastic Voyage’.

 1. Lisa, de zus van Metejoor, pakt het Sportpaleis in tijdens Night of the Proms
  Play
  Muziek
  8

  Lisa, de zus van Metejoor, pakt het Sportpa­leis in tijdens Night of the Proms

  Zonder meer dé revelatie van deze ‘Night Of The Proms’ en helemaal uit de schaduw van haar populaire broer. Zus ‘Lisa’ porde ‘Metejoor’ destijds aan een zangcarriére te beginnen, maar kreeg gisteren op haar eentje het Sportpaleis op de knieën. Na een deelname aan ‘The Voice 2016' in het team van Bart Peeters nu uitpakken met ‘I Have Nothing’ van Whitney Houston: da’s lef en vooral veel talent. De zangeres oogstte het grootste applaus en werd zelfs na elke uithaal toegejuicht. Broer Joris (zie filmpje) filmde en was dolenthousiast. Net als de hele zaal.
 2. Was het allemaal opgezet spel? Dit is het verhaal achter de beroemde sekstape van Kim K en Ray J
  PREMIUM
  CELEBRITIES

  Was het allemaal opgezet spel? Dit is het verhaal achter de beroemde sekstape van Kim K en Ray J

  Is Kim Kardashian (41) het slachtoffer van het lekken van haar sekstape? Of was het opgezet spel en een briljante carrièrezet? In 2007 werd de beruchte video van Kim Kardashian en haar ex Ray J (41) gepubliceerd. In één klap werd Kim wereldberoemd, waarna de Kardashians hun imperium van meer dan 2 miljard euro uitbouwden. Vijftien jaar later wordt er nog steeds gediscussieerd over wie de tape heeft gelost. We zetten alle drama even op een rijtje.