Sven Ornelis bij JOE FM
Volledig scherm
Sven Ornelis bij JOE FM © Aurélie Geurts

Radiozender 'Joe Lage Landen' gaat op zoek naar nieuw, lokaal talent

MuziekDe digitale radiozender Joe Lage Landen brengt al sinds juni vorig jaar de grootste Nederlandstalige hits. Veel gevestigde waarden, maar er is ook ruimte voor nieuw talent. De komende twee maanden gaat de zender op zoek naar de 'Joe Lage Landen Ster van 2022'. 

 1. Stylist Jody Van Geert reikt Barbara Dex Award uit voor slechtste outfit
  Songfestival

  Stylist Jody Van Geert reikt Barbara Dex Award uit voor slechtste outfit

  Geen Eurovisiesongfestival zonder foute outfits. In 1997 riep een fansite de ‘Barbara Dex Award’ in het leven, nadat de Belgische inzending in een allesbehalve flatterende jurk op het podium verscheen. Als stylist Jody Van Geert - die in 2016 verantwoordelijk was voor de Songfestivalstyling van Laura Tesoro - mag beslissen over de prijs, gaat die dit jaar naar de outfit van Nadir Rüstəmli, de inzending van Azerbeidzjan.
 2. Jérémie Makiese zingt vanavond als 16e op het Songfestival: "Ze zijn hier in Turijn laaiend enthousiast over hem”
  Play
  Songfestival
  9

  Jérémie Makiese zingt vanavond als 16e op het Songfesti­val: "Ze zijn hier in Turijn laaiend enthousi­ast over hem”

  “Ik heb mijn nummer nog geen enkele keer gezongen zoals in de studio.” Jérémie Makiese is klaar om miljoenen Songfestivalfans te overtuigen met ‘Miss You’. Onze nationale hoop mag zaterdagavond als zestiende aan de bak in de finale van het Eurovisiesongfestival, al weet hij zelf nog niet goed hoe het nummer precies gaat klinken. Hoe ziet zijn dag er vandaag uit? Heeft hij last van zenuwen? Hoe populair is hij daar in het artiestendorp? En hoeveel kans maakt hij? Wij vroegen presentator Peter Van de Veire én de zingende keeper himself om tekst en uitleg.