Rachel Hazes.
Volledig scherm
Rachel Hazes. © Hollandse Hoogte / Anneke Janssen

Rachel Hazes organiseert virtueel meezingfeest ter ere van André Hazes senior - zonder haar eigen kinderen: “We kozen voor een andere line-up”

MuziekRachel Hazes (50) organiseert aanstaande zaterdag ‘Een Rondje Hazes’, een liveconcert met 19 artiesten vanuit het Amsterdamse Concertgebouw. Door corona zullen de 2.000 zitjes in de zaal onbezet blijven, maar de liedjes van de in 2004 overleden André zullen dankzij de livestream wel in elke huiskamer kunnen worden meegezongen. Opvallend is dat André jr. (27) en Roxeanne (28) niet te horen zullen zijn op het evenement ter ere van hun vader.

1 reactie

 • willy zachel

  1 maand geleden
  Poen pakken poen pakken daar alléén draait het om
 1. Rachel Hazes, 17 jaar na overlijden van André senior: “Ik heb nog geen dag om hem kunnen rouwen”
  PREMIUM
  Showbizz

  Rachel Hazes, 17 jaar na overlijden van André senior: “Ik heb nog geen dag om hem kunnen rouwen”

  Hij zou 70 worden zondag. En dat zou gepaard gaan met een groots opgezet ‘Holland Zingt Hazes’. Maar omdat samenzingen niet mag en al zeker niet in grote concertzalen, lanceert vrouwlief Rachel (50) nu een ‘Een rondje Hazes’, een online-meezangfeest om te toasten op André. Om in de sfeer te blijven blikt ze in vier thema’s terug en vooruit. “Hij zou nu doof zijn en slecht te been. Maar in mijn hoofd wordt André nooit ouder.”
 2. Zwitserland niet langer topfavoriet voor winst op Songfestival: waar eindigt België?
  Eurovisiesongfestival

  Zwitser­land niet langer topfavo­riet voor winst op Songfesti­val: waar eindigt België?

  Nog een kleine maand tot het Eurovisiesongfestival van start gaat, dus er wordt al hevig gespeculeerd wie de winnaar dit jaar zou kunnen worden. Een paar maanden geleden maakte Zwitserland nog de meeste kans op de overwinning, maar die positie heeft Malta nu met glans ingenomen. Wie vervolledigt de top 3 en maakt België daar deel van uit? Dit wordt de uitslag volgens de bookmakers.
 3. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge

 2. Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's