Qmusic
Volledig scherm
PREMIUM
© Qmusic

Qmusic viert jubileum met awardshow en live-optredens: 20 jaar vol goudhaantjes, gekke stunts & straffe prijzen

MuziekFeest bij Qmusic. De radiozender viert vandaag zijn 20ste verjaardag met een awardshow en live optredens. Het hitstation groeide de afgelopen twee decennia uit van randfenomeen naar de op één na grootste zender van Vlaanderen. Een relaas van subtiele evoluties, nauwkeurig geselecteerde goudhaantjes en véél spectaculaire stunts.

3 reacties

 • Patje Nobody

  3 maanden geleden
  Geef mij maar studio Brussel.
 • Claude Gyselinck

  3 maanden geleden
  Proficiat, doch spijtig dat er steeds zo gespeeld en geforceerd plezier en lachsalvo’s te horen zijn. s’Ochtends in het ochtendprogramma is het ergerlijk. Waar is de tijd dat Ornelis en Dekkers te horen waren. Dat was pas radio. Goede muziek en degelijke info.
 • Bart Van De Keer

  3 maanden geleden
  Sorry maar de gouden tijden waren met Deckers en ornelis sindsdien niks goed meer aan deze radio en daarom luister ik nu naar Joe waar Sven en Anke het beste zijn
 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Ook Joni Mitchell wil muziek van Spotify halen: “Onverantwoordelijke mensen verspreiden leugens”
  MUZIEK

  Ook Joni Mitchell wil muziek van Spotify halen: “Onverant­woor­de­lij­ke mensen versprei­den leugens”

  Singer-songwriter Joni Mitchell wil haar muziek van streamingplatform Spotify halen, laat ze weten op haar website. Eerder deze week liet artiest Neil Young zijn catalogus al weghalen door Spotify. Reden is dat podcastpresentator Joe Rogan, wiens podcast gemiddeld 11 miljoen luisteraars per aflevering haalt, regelmatig onwaarheden over het coronavirus en vaccinatie verspreidt.
 2. “The Masked Singer” is terug: bekijk hier de vijf hoogtepunten uit de eerste aflevering
  Play

  “The Masked Singer” is terug: bekijk hier de vijf hoogtepun­ten uit de eerste aflevering

  Het tweede seizoen van The Masked Singer is van start gegaan. In totaal strijden acht figuren om in de wedstrijd te blijven en vooral niet ontmaskerd te worden. Onder meer Papegaai, Ridder en Edelhert gaven een eerste optreden en ook drie tips om de jury op het juiste - of net het slechte - spoor te zetten. Opvallend is ook dat er voor het eerst een duo meedoet aan het programma: de Robots. Roos moest als eerste de wedstrijd verlaten en het was al meteen een grote verrassing: niemand minder dan toptennisspeelster Yanina Wickmayer zat in het pak. Dit zijn de vijf hoogtepunten uit de eerste aflevering van The Masked Singer.