Pukkelpop 2022
Volledig scherm
Pukkelpop 2022 © Joel Hoylaerts/Photo News

Pukkelpop is gestart, maar (nog) niet volzet: “Het is een moeilijk jaar geweest”

MuziekDe laatste festivalklepper deze zomer en de eerste die niet uitverkocht is. Pukkelpop blies gisteren af, maar stampvol was het niet. Hetzelfde voor de komende drie dagen, waarvoor nog tickets te koop zijn. “Het is een moeilijk jaar geweest voor de Vlaming zijn portemonnee”, duidt de organisatie.

26 reacties

 • Erik Bemelmans

  2 maanden geleden
  De neergang van Pukkelpop is gestart.
 • Guy Vanstraelen

  2 maanden geleden
  Organisator wordt er met zijn weinig belastingbetalend vennootschap er alleen maar rijker van. Subsidies opstrijken, terrein van de stad bijna gratis, alle faciliteiten van de stad, een volledig politiekorps ter beschikking in ruil voor wat inkomkaartjes, TV Limburg die gratis onder mom van reportage reclame maken, standhouders die veel geld moeten betalen en dat natuurlijk recupereren met hogere prijzen... Pukkelpop is geldmachine. En de jeugd(?) komt en laat zich leven... als het maar fijn is.
 • frederik de waele

  2 maanden geleden
  Binnen 2 jaar zijn er geen festivals meer!
 • An Vreeven

  2 maanden geleden
  misschien zijn de mensen de PP stunt van vorig jaar niet vergeten. Eerst beloven dat het door zou gaan-1,8 miljoen overheidssteun binnenrijven- vervolgens afblazen. Al die steun wordt door ons terugbetaald. Waar is de tijd dat buren van PP de tentjes mochten buiten zetten en goedkoop pintjes verkopen . Mag niet.PP gunde het hen niet en moest de grootverdiener zijn..
 • Kevin De Smet

  2 maanden geleden
  Dit is mij geen 115€ waard voor een dag