Ment TV-baas Marc Hallez vertelt in Dag Allemaal dat de strijd om airplay nog nooit zo bits is geweest.
Volledig scherm
PREMIUM
Ment TV-baas Marc Hallez vertelt in Dag Allemaal dat de strijd om airplay nog nooit zo bits is geweest. © Kristof Ghyselinck

Profiteert Ment TV van wanhopige artiesten? “Geen plaats voor mijn clip, tenzij je minstens 1.200 euro betaalt”

MuziekWie had gedacht dat artiesten uit het volkse circuit achteroverleunen tot het coronaspook helemaal is verdreven, heeft het bij het verkeerde eind. “Nooit was de strijd om airplay zo bits”, weet Ment TV-baas Marc Hallez. Zangers wringen zich in 1.000 bochten om aan bod te kunnen komen op de zender. Maar er is meer aan de hand, want ondertussen wordt Hallez verweten dat hij grof geld verdient aan zangers die wanhopig op roem jagen. Wij legden ons oor te luisteren bij onder andere Jo Vally. “Waar kunnen we anders ­‘punten’ verdienen voor de Ultratop? De rest van de grote spelers draait ons niet.”

10 reacties

 • Marcel Lion

  2 weken geleden
  Wat ik op Ment zie is over het algemeen niet echt kwaliteit moet ik zeggen. Normaal hou ik het niet langer dan een half uur vol. Hoeft voor mij niet!
 • Germain De Block

  2 weken geleden
  Als jo valley de referentie is voor kwaliteit dan verzet je beter je tv.
 • DANNY WITTEVRONGEL

  2 weken geleden
  Waarschijnlijk gemakkelijk geld gewin op de kap van die artiesten die denken dat ze het nog gaan maken. Géén gouden plaat maar eerder een lege portemonnee als eindresultaat.
 • piet devlieger

  2 weken geleden
  Die artiesten verwachten dus gratis promotie van hun clips ? Voor niks gaat de zon op, beste mensen. Die mensen die jullie kunnen promoten moeten ook hun boterham verdienen - met gratis kunnen ze niet overleven.
 • christoph janssens

  2 weken geleden
  Kapitaalkrachtigen krijgen een kans, de échte talenten niet... Milo was ook van Brasschaat, Natalia heeft rijke ouders... zo gaat dat.