Post Malone.
Volledig scherm
Post Malone. © REUTERS

Post Malone zingt op 25-jarig jubileum Pokémon

MuziekPost Malone (25) geeft een concert ter ere van de 25ste verjaardag van Pokémon. Dat maakte The Pokémon Company donderdag in een video bekend. Het virtuele optreden vindt plaats op 27 februari, ook wel bekend als Pokémon Day.

1 reactie

 • Marjan Frankie

  5 maanden geleden
  Post Malone kan beter Sing Alone doen
 1. Gert Verhulst brengt soloalbum uit met enkele vergeten ‘Studio 100'-nummers
  Muziek
  10

  Gert Verhulst brengt soloalbum uit met enkele vergeten ‘Studio 100'-num­mers

  Op 10 september brengt Gert Verhulst (53) zijn eerste soloalbum uit, genaamd ‘Zijn Mooiste Liedje’. De plaat is een verzameling van enkele verborgen parels uit het ‘Studio 100'-repertoire. Zo haalt de ‘Studio 100'-baas onder meer nummers van ‘Spring' en ‘Het Huis Anubis’ van onder het stof en steekt deze in een nieuw jasje. Het zijn stuk voor stuk liedjes die Gert zelf heeft geschreven.
 2. Wim Leys viert zijn 20-jarig bestaan met eenmalige reünie van de jongensgroep Boysband
  Muziek
  1

  Wim Leys viert zijn 20-jarig bestaan met eenmalige reünie van de jongens­groep Boysband

  Op 17 oktober viert Wim Leys (45) zijn 20-jarig bestaan in Cultuurhuis EMotia in Erpe-Mere. Voor deze feestelijke gelegenheid kreeg hij sowieso al het gezelschap van Luc Steeno (57) en Davy Gilles (45), maar er was ook sprake van een optreden van een surprise act. De verrassing van de avond werd ondertussen ook bekendgemaakt door de organisatie. Zo maakt Wim dit najaar een eenmalige comeback met Boysband, de jongensgroep waar hij in het verleden lid van was.