Laurent Garnier
Volledig scherm
PREMIUM
Laurent Garnier © Redferns

PORTRET. Franse dj Laurent Garnier krijgt unieke docu op Film Fest Gent: toen hij Rock Werchter platspeelde, maakte hij dj’s in één klap rocksterren

MuziekDj’s op een filmfestival? Meestal raken ze niet verder dan de draaitafel op de afterparty, maar niet zo met Laurent Garnier (55). De Franse godfather van de Europese technoscène stelt vanavond op het Film Fest Gent met ‘Off the Record’ zowaar zijn eigen documentaire voor. Een oververdiend eerbetoon, want als eerste dj ooit speelde Garnier de festivalwei van Werchter plat. Met een monsterhit die tot op vandaag blijft nazinderen. Zijn portret. 

9 reacties

 • Jean-Yves Van Dyck

  1 maand geleden
  Geweldig goede DJ Laurent Garnier. Ben grote fan.
 • Luc Hermans

  1 maand geleden
  Jongens een dj een rock-ster? Rocksterren zijn artiesten die instrumenten kunnen bespelen en hun eigen muziek kunnenschrijven,dat dj’s overbetaalde gasten zijn die iemand anders muziek speelt en vervormd door aan knopjes te draaien.
 • karel Neefs

  1 maand geleden
  De meester himself !
 • Ronny Biesen

  1 maand geleden
  DJ? Rockster? Ik versta niet wat een platendraaier te maken heeft met een rockster.
 • Sven Savoye

  1 maand geleden
  1ste keer gezien live in de Eskimo fabriek in Gent op Ten days off Techno in 1999 en daarna nog vele malen op I love Techno en Time warp! Fantastische dj en zijn cd’s grijs gedraaid. Crispy Bacon blijft samen met The men with the red face zen beste nummers ooit!
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.