Mariah Carey is nog altijd de koningin van kerst.
Volledig scherm
Mariah Carey is nog altijd de koningin van kerst. © Giphy

PLAYLIST. Van Mariah tot Elton: zet je feestdagen goed in met deze kerstmuziek

MuziekDe Sint is vertrokken en dat betekent maar één ding: het kerstseizoen is officieel geopend! Onze HLN Christmas Playlist op Spotify is net zoals elk jaar weer geüpdatet met de nieuwste hits én de grootste klassiekers. De ideale achtergrondmuziek voor je lockdown-kerstfeestje. 

11 reacties

 • Thierry Piette

  3 weken geleden
  Of je kan ook een ticket kopen van Deep Bridge en hun Kerstshow on line bekijken. Dan heb je een uur beeld en geluid. En steun je de cultuur ok nog een beetje.
 • Henri Demeer

  3 weken geleden
  nog 2 dagen en we zijn er vanaf
 • Eddy Vermeulen

  1 maand geleden
  Ik heb er misschien naast gekeken maar waar staat eigenlijk Bryan Adams met Christmas Time? Die kerst CD van Mariah heb ik hier al jaren liggen, begin jaren 90 heeft die één maal in mijn cd speler gezeten. Ik weet niet hoe die hier tussen mijn cd's is terecht gekomen. Naar de kringwinkel ermee.
 • Kurt Lambrecht

  1 maand geleden
  Hoog tijd om dat gezever af te voeren…al jaren lang dezelfde liedjes…saai in het kwadraat…
 • Sabine De Smet

  1 maand geleden
  Luister eens naar een goed kerstnummer : "Christmas Truce" van de metalband Sabaton. Prachtige video bovendien!
 1. “The Masked Singer” is terug: bekijk hier de vijf hoogtepunten uit de eerste aflevering
  Play

  “The Masked Singer” is terug: bekijk hier de vijf hoogtepun­ten uit de eerste aflevering

  Het tweede seizoen van The Masked Singer is van start gegaan. In totaal strijden acht figuren om in de wedstrijd te blijven en vooral niet ontmaskerd te worden. Onder meer Papegaai, Ridder en Edelhert gaven een eerste optreden en ook drie tips om de jury op het juiste - of net het slechte - spoor te zetten. Opvallend is ook dat er voor het eerst een duo meedoet aan het programma: de Robots. Roos moest als eerste de wedstrijd verlaten en het was al meteen een grote verrassing: niemand minder dan toptennisspeelster Yanina Wickmayer zat in het pak. Dit zijn de vijf hoogtepunten uit de eerste aflevering van The Masked Singer.