BELGAIMAGE
Volledig scherm
© BELGAIMAGE

Paul Michiels, Belle Perez en Gene Thomas te gast op het laatste concert van Rob de Nijs

MuziekAnderhalf jaar later dan voorzien, maar op zondag 21 november 2021 neemt Rob de Nijs met zijn ‘’t Is Mooi Geweest’-concert in het Antwerpse Sportpaleis afscheid van Vlaanderen. Op deze bijzondere avond krijgt de zanger nu ook het gezelschap van een aantal verrassende gastartiesten. Zo komen onder meer Paul Michiels, Belle Perez en Gene Thomas al zeker langs.

 1. KIJK. Lewis Capaldi krijgt onderbroek van fan cadeau: “Bel me als je plezier wil, grote jongen”
  Play
  Muziek

  KIJK. Lewis Capaldi krijgt onderbroek van fan cadeau: “Bel me als je plezier wil, grote jongen”

  Lewis Capaldi (26) krijgt een wel zeer ‘bijzonder’ cadeau van een fan. Tijdens zijn optreden in Sheffield in het Verenigd Koninkrijk gooit een fan plots een onderbroek naar het podium. Op de grote slip staat ‘bel me als je plezier wil, grote jongen’. Het publiek vindt het geweldig en roept naar Lewis om de slip aan te doen. En die kans laat hij natuurlijk niet liggen.
 2. Willy draait volgende week alleen maar Belgische muziek
  MUZIEK

  Willy draait volgende week alleen maar Belgische muziek

  Eén week lang geen Placebo, Foo Fighters of Oasis, maar wel de beste muziek van eigen bodem. Vanaf maandag 30 januari tot en met zondag 5 februari staat Willy, de digitale pop- en rockzender van DPG Media, in het teken van de Belgische muziekindustrie. Zo worden de luisteraars dagelijks getrakteerd op een bezoekje van een Vlaamse muziekliefhebber en muzikant. Onder meer Bent Van Looy van Das Pop en Jan Paternoster van Black Box Revelation zullen te gast zijn.
 3. Sam Smith over onzekerheden: “Elke keer als ik naar het zwembad ging, voelde ik me beschaamd”
  PREMIUM
  Muziek
  1

  Sam Smith over onzekerhe­den: “Elke keer als ik naar het zwembad ging, voelde ik me beschaamd”

  Sam Smith (30) bracht ooit de snik in de heartbreak ballad, maar op hun nieuwe plaat ‘Gloria’ staat de queer kwajongen centraal. Die vierde langspeler laat zich lezen als een coming-of-age-album, met songteksten over passie, zelfexpressie en imperfectie. Toch heeft Sam het de voorbije jaren niet altijd makkelijk gehad. Zo kreeg die heel wat kritiek op hun nieuwe videoclip, ‘I'm not here to make friends’, waarin die in heel wat weelderige kostuums te zien is. Onterecht, want een viering van wie Sam echt is, klinkt het in een interview met De Morgen. “Ik keek op naar de rolmodellen in de ‘lichaamswereld’, en voelde me in de min staan.”
 1. ‘Flowers’ van Miley Cyrus breekt Spotify-record: kaap van 100 miljoen streams al na een week overschreden
  Muziek

  ‘Flowers’ van Miley Cyrus breekt Spotify-re­cord: kaap van 100 miljoen streams al na een week overschre­den

  ‘Flowers’, de nieuwe ‘wraaksingle’ van Miley Cyrus (30) heeft, nu al een record te pakken. Op vrijdag raakte bekend dat het nummer de kaap van 100 miljoen Spotify-streams overschreden heeft, en dat op amper zeven dagen tijd. De Amerikaanse zangeres is bovendien de eerste artieste die hier in geslaagd is. Dat liet Cyrus’ platenmaatschappij weten in een persbericht.