Behalve met platen en rechten verdient McCartney goed aan zijn optredens.
Volledig scherm
PREMIUM
Behalve met platen en rechten verdient McCartney goed aan zijn optredens. © Getty Images

Paul McCartney is de rijkste artiest ter wereld, dankzij z'n schoonvader

MuziekTW Classic, Belgium. Dat staat er in de agenda van Sir Paul McCartney bij zondag 21 juni. Voor de zeventiger is het werkendag. Twee uur en een half speelt hij, en als hij pech heeft, trekt er net als vorig jaar een hittegolf over het land en zweet hij zich halfdood. Waarom hij het doet? Voor het plezier. Met een geschat vermogen van 1 miljard euro is McCartney de rijkste popster van de wereld. Uw applaus doet hem meer dan uw centen.

6 reacties

 • Lucie Vervaeke

  2 jaar geleden
  Hij mag best een nog veel groter ego hebben, wat een prachtmens dito artiest .
 • Kris Aerts

  2 jaar geleden
  Enkel een groot respect is terecht voor deze unieke artiest.
 • Diane Bernaerts

  2 jaar geleden
  Linda was zijn eerste vrouw, niet zijn tweede.
 • Carmen De Gussem

  2 jaar geleden
  Als er 1 iets zeker is dan mag je zeggen dat Paul zeker geen ego heeft. Hij is altijd de meest vriendelijke en toegankelijke Beatle geweest nu nog is hij heel vriendelijk tegen zijn fans ; dat hij niet om de haverklap wil aangesproken worden op straat voor een belachelijke selfie vind ik doodnormaal . Iedereen mag toch een beetje privacy hebben denk ik. Trouwens als je 60 jaar aan 1 stuk zo mooie , melodieuze muziek maakt dan mag je wat mij betreft fier zijn en daar heeft ego niets mee te maken
 • Freddie Heremans

  2 jaar geleden
  Macca is absoluut geen ego tripper, Isabelle, waar haal je dat? Dat hij niet met optredend kan stoppen is de microbe in zijn lijf en geest. McCartney is de Grootste Artiest ooit, Lennon eengoede tweede.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Wellicht 48 bezoekers besmet tijdens Songfestival-shows in Rotterdam Ahoy
  Muziek
  3

  Wellicht 48 bezoekers besmet tijdens Songfesti­val-shows in Rotterdam Ahoy

  Tijdens het Songfestival in Ahoy zijn in totaal wellicht 48 bezoekers besmet geraakt met het coronavirus. Dat komt neer op een gemiddelde van 1,6 per duizend aanwezigen, oftewel vijf per show, meldt Fieldlab Evenementen. Het liedjesfestijn was één van de grootschalige evenementen waar beperkt publiek werd toegelaten, met een strenge controle aan de ingang. In totaal woonden bijna 30.000 personen het ESF in Rotterdam bij.