Volledig scherm
© Photo News

Paul McCartney droomt steeds vaker van John Lennon

MuziekZanger Paul McCartney droomt steeds vaker van zijn overleden muzikale partner John Lennon. Dat vertelde hij tijdens een bezoek aan de Late Night Show van Stephen Colbert. De presentator haalde tijdens het gesprek een foto tevoorschijn van het tweetal tijdens de gloriejaren van The Beatles. De vier muzikanten gingen in 1970 uit elkaar.

 1. Noodkreet van Gentse dj over eventsector: “Iemand die zich mentaal slecht voelt, denkt snel dat hem of haar schuld treft. Vreemd, want met fysieke gezondheid doen we dat niet”
  Play
  Gent

  Noodkreet van Gentse dj over eventsec­tor: “Iemand die zich mentaal slecht voelt, denkt snel dat hem of haar schuld treft. Vreemd, want met fysieke gezondheid doen we dat niet”

  Een emotionele oproep van de Gentse dj en eventorganisator Jef Eagl (29) gaat viraal op Instagram. De coronacrisis weegt hard op de mensen die hij kent. “Ik ken meer mensen die zelfmoord pleegden, dan mensen die corona hebben gehad”, schrijft de Gentenaar in een bericht dat al meer dan 25.000 likes kreeg. Het uitblijven van enig perspectief weegt hem en zovelen anderen zwaar. Hij licht zijn verhaal toe bij HLN LIVE.
 2. AC/DC maakt comeback in legendarische ‘Back in Black’-bezetting: “Het warm water vinden ze niet meer uit. Maar waarom zouden ze?”
  PREMIUM
  Muziek

  AC/DC maakt comeback in legendari­sche ‘Back in Black’-bezetting: “Het warm water vinden ze niet meer uit. Maar waarom zouden ze?”

  AC/DC is terug. Vier jaar nadat de band het voor bekeken hield, deelt hij weer muzikale mokerslagen uit. De single 'Shot in the Dark' werd woensdag gelost, bijhorend album 'POWER UP' ligt volgende maand in de winkel. Met uitzondering van de overleden gitarist Malcolm Young is de bezetting dezelfde als ten tijde van hun plaat 'Back in Black'. “AC/DC vindt het warm water niet meer uit, maar waarom zouden ze?”