Laura Lynn
Volledig scherm
PREMIUM
Laura Lynn © Universal Music Group

“Pas sinds mijn scheiding voel ik hoe triest het nummer eigenlijk is”: Laura Lynn over haar grootste hit ‘1.000 Maal Belogen’

Muziek“Als ik 1.000 singles verkoop, zal het wel goed zijn zeker?”, dacht Laura Lynn (43) over haar debuutsingle ‘1.000 Maal Belogen’. Ze verkocht er 117.000. En dat met een cover over liegen en bedriegen. In onze reeks ‘Vlaamse artiesten over hun grootste hit’ vertelt ze hoe haar eerste nummer meteen een hit werd en hoe ze op haar 28e gebombardeerd werd tot schlagerkoningin, zelfs in Zuid-Afrika. “Toen ik daar ging optreden, hingen er overal posters van mij.”

3 reacties

 • emiel wouters

  1 jaar geleden
  "du hast mich 1000 mal betrogen" is een liedje van Andrea Berg. En tot hiertoe nog altijd het beste. maar dat terzake. Het is wel de waarheid. wij bedriegen en beliegen elkaar altijd. Maar als je we elkaar altijd beliegen en bedriegen moet je dat aanvaarden en het leren verdragen. Dan duurt het huwelijk veel langer dan je denkt. want geef eens toe. Het legen en bedriegen gaat tot altijd verder, ook met een nieuwe vriend of vriendin.
 • William Vanlaer

  1 jaar geleden
  dit is niet van Mevrouw Lynn,maar origineel een Duits liedje van DJ OTZI dat simpelweg letterlijk vertaald is in het Vlaams.
 • dimitri vermeire

  1 jaar geleden
  Dat liedje mag je eigenlijk werkelijk zijn want de dag van vandaag de meeste mensen doen niet anders dan liegen en bedriegen
 1. Succesvolle concertreeks ‘Bart Peeters Deluxe’ eindelijk opnieuw van start
  Muziek

  Succesvol­le concert­reeks ‘Bart Peeters Deluxe’ eindelijk opnieuw van start

  Bart Peeters hervat in december eindelijk zijn ‘Deluxe’-tour. Bijna twee jaar geleden vierde de zanger zijn 60ste verjaardag in de Lotto Arena met een concertreeks van zijn beste nummers. Het was bedoeld als een eenmalig optreden, maar door het enorme succes kwamen er heel wat bijkomende concerten. De eerste 15 concerten vonden plaats tot begin 2020. Er stonden nog 7 extra concerten op de planning, maar corona stak daar een stokje voor. Nu kan de zanger eindelijk terug op het podium kruipen.