Mick Jagger van The Rolling Stones tijdens een concert in 2017 in Amsterdam. Op 11 juli staat hij in het Koning Boudewijnstadion in Brussel.
Volledig scherm
PREMIUM
Mick Jagger van The Rolling Stones tijdens een concert in 2017 in Amsterdam. Op 11 juli staat hij in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. © Ben Houdijk

Organisator Stones-concert verdedigt hoge ticketprijzen. “Het was dit of geen stop in België: hadden de fans dat tof gevonden?”

“Joepie, The Rolling Stones komen. Als ik een tweede hypotheek op mijn huis neem, kan ik ook een ticket kopen.” Het is maar één van de reacties op de hoge ticketprijzen die Jagger en co vragen nu ze — misschien wel voor het laatst — naar België komen. “149 euro voor het goedkoopste ticket kun je moeilijk democratisch noemen”, zegt organisator Pascal Van De Velde van Greenhouse Talent. “Maar het waren deze prijzen of geen Stones in België. Dat hadden de fans toch ook niet tof gevonden?”

  1. Lewis Capaldi en Niall Horan geven verrassingsoptreden op straat in Dublin
    Play
    Muziek

    Lewis Capaldi en Niall Horan geven verras­sings­op­tre­den op straat in Dublin

    Voor straatmuzikant Jacob Koopman werd het vrijdag een dag om nooit meer te vergeten. Tijdens een van z'n optredens in Dublin doken plots zangers Lewis Capaldi en Niall Horan op, die besloten om een paar liedjes mee te zingen. Ze brachten ‘Slow Hands’ van Horan, ‘Before You Go’ van Capaldi en ‘Yellow' van Coldplay. Hoe spontaan het meezingfeestje precies was, is niet helemaal duidelijk. De twee muzikanten werden namelijk gevolgd door een filmcrew.