Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photo News

Ook voor Marie Verhulst is het wennen als nieuwe baasje van Samson: "Ik noem onszelf vaak nog Samson & Gert”

MuziekMarie Verhulst (25) was donderdag te gast op Marathonradio. Daar vertelde de dochter van Gert Verhulst (53) dat het na 30 jaar toch even wennen is om in sommige liedjes een andere naam te moeten zingen. “Ik noem onszelf vaak nog ‘Samson en Gert’ in plaats van ‘Samson en Marie’.”, verklapt het ‘Studio 100'-gezicht.

3 reacties

 • Lenne Harding

  1 jaar geleden
  Geen interesse, talent moet je blijkbaar niet meer hebben. De hele familie kan nog passeren. Weinig inhoud en uitgemolken.
 • Axel Italis

  1 jaar geleden
  In 1845 werd elastiek uitgevonden. Studio 100 jullie hebben mooie dingen gedaan, maar alsjeblief, breng iets nieuw. Samson en Gert ontmoeten K3 in het WZC is niet het programma dat we willen zien.
 • Isabel da Silva

  1 jaar geleden
  Het zal jaren duren , voor vele generaties , Samson en Gert uit hun hoofd kunnen zetten . Ben zelf 65 en herinner mij nog als vandaag de lach op het gezicht van mijn kleinkinderen tijdens de shows . Als ik Marie was , zou ik een ander ras hond kiezen . Een King Charles Spaniël is even vertederend . Samson kan dan eindelijk rusten bij zijn Bobientje .
 1. Tomorrowland gaat in zee met Zweedse dj Eric Prydz: spectaculaire hologramshow komt naar Nederland
  Muziek

  Tomorrow­land gaat in zee met Zweedse dj Eric Prydz: spectacu­lai­re hologram­show komt naar Nederland

  De drie weekenden Tomorrowland zitten erop, maar er was één show die grote ogen wist te trekken in Boom: de hologramact van de Zweedse dj Eric Prydz (46). Muziekfans kunnen komend najaar nog eens gaan genieten van die unieke show, want Prydz gaat opnieuw samenwerken met de organisatie van Tomorrowland. Op 20 oktober is zijn show HOLO te bewonderen in de Ziggo Dome in Amsterdam.