Twenty One Pilots
Volledig scherm
Twenty One Pilots © ANP

Ook Twenty One Pilots op Rock Werchter 2020

MuziekRock Werchter 2020 maakte zopas een nieuwe naam bekend: Twenty One Pilots zal op zaterdag 4 juli op het podium staan. Gisteren werd al bekendgemaakt dat Pearl Jam op donderdag 2 juli naar Rock Werchter komt.  

0 reacties

 1. Nog 4 dagen tot het Songfestival. Afrojack brengt nieuwe single op Songfestival: “Betere promo kan je jezelf niet wensen”
  PREMIUM
  Muziek

  Nog 4 dagen tot het Songfesti­val. Afrojack brengt nieuwe single op Songfesti­val: “Betere promo kan je jezelf niet wensen”

  Hij heeft al maanden geen live publiek meer gezien, maar op 22 mei komt daar voor de Nederlandse dj Afrojack verandering in. Tijdens de finale van het Songfestival zal hij de pauze van de nodige beats voorzien. Gewapend met zijn nieuwe track ‘Hero’ én een ongezouten mening over onze inzending, ‘The Wrong Place’ van Hooverphonic. “Ik had mezelf voorgenomen om mijn mond te houden, maar ik ga toch mijn mening geven”.
 1. Cultuursector dankbaar voor nieuwe versoepelingen: “Overtuigd dat we van ons festivalterrein een veilige plek kunnen maken”
  Showbizz
  27

  Pukkelpop gaat door, cultuursec­tor dankbaar voor nieuwe versoepe­lin­gen: “Overtuigd dat we van ons festival­ter­rein een veilige plek kunnen maken”

  Er lijkt eindelijk weer perspectief te zijn voor de door corona zwaar geplaagde cultuursector. Op de persconferentie van het Overlegcomité werden een reeks versoepelingen aangekondigd die vooral vanaf augustus perspectief bieden. Opluchting voor velen, maar voor sommige festivals komen de versoepelingen helaas te laat. “Een nieuwe harde klap.”
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Zo zien de vakantiehuisjes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique
  Play
  Camping Coppens

  Zo zien de vakantie­huis­jes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"