Joni Mitchell op archiefbeeld tijdens een optreden in het Kodak Theatre in Los Angeles, Californië, in 2007.
Volledig scherm
Joni Mitchell op archiefbeeld tijdens een optreden in het Kodak Theatre in Los Angeles, Californië, in 2007. © AFP

Ook Joni Mitchell wil muziek van Spotify halen: “Onverantwoordelijke mensen verspreiden leugens”

MUZIEKSinger-songwriter Joni Mitchell wil haar muziek van streamingplatform Spotify halen, laat ze weten op haar website. Eerder deze week liet artiest Neil Young zijn catalogus al weghalen door Spotify. Reden is dat podcastpresentator Joe Rogan, wiens podcast gemiddeld 11 miljoen luisteraars per aflevering haalt, regelmatig onwaarheden over het coronavirus en vaccinatie verspreidt.

 1. Helmut Lotti gaat nog eens ‘Tiritomba’ brengen: “Ondenkbaar, zingen met zo’n wereldster”
  PREMIUM
  BV

  Helmut Lotti gaat nog eens ‘Tiritomba’ brengen: “Ondenkbaar, zingen met zo’n wereldster”

  “Daarvoor haal ik graag mijn pitteleer nog eens boven.” Bijna drie decennia na de eerste Goes classic, keert Helmut Lotti terug naar z’n succesvolle klassieke repertoire. Voorlopig slechts eenmalig - tijdens een benefietavond in het kasteel van Horst -, maar meteen goed voor a trip down memory lane. Lotti geeft een blik op de meest spannende, bizarre en mooie momenten uit z’n klassieke hoogdagen. “Dat Eros Ramazotti zijn eigen teksten niet kent, snap ik totaal niet.”
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 1. Mannen van Goldband verkopen hun merchandise in centrum Antwerpen: “Lotto Arena vraagt te veel commissie”
  Muziek

  Mannen van Goldband verkopen hun merchandi­se in centrum Antwerpen: “Lotto Arena vraagt te veel commissie”

  Vrijdagavond gaven de mannen van Goldband hun eerste van twee uitverkochte concerten in de Lotto Arena, en fans zullen het misschien gemerkt hebben: er was geen standje aanwezig waar je merchandise van de band kon kopen. “Vanwege de commissie die Lotto Arena rekent is er helaas geen verkoop tijdens de shows”, klinkt het in een verklaring. Om dat goed te maken, verkochten de heren zaterdagmiddag zélf hun spullen in een pop-upshop in Antwerpen.