100% Retro Festival/ Peter Vanlaet
Volledig scherm
100% Retro Festival/ Peter Vanlaet © Pieter-Jan Vanstockstraeten/RV

Ook artiesten met de handen in het haar na afgelasting 100% Retro Festival: "Deze ochtend plots mail gekregen”

MuziekNormaal gezien zou zaterdag het 100% Retro Festival plaatsvinden in Bobbejaanland. Maar vrijdag liet de organisatie plots weten dat het ganse festival zou verplaatsen naar volgend jaar, tot groot ongenoegen van wie een ticket had gekocht. En ook in de muziekwereld heerst er een gevoel van teleurstelling. “Ik snap de frustraties van de mensen maar al te goed, wij hadden dit liever ook anders gezien.”

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.