100% Retro Festival/ Peter Vanlaet
Volledig scherm
100% Retro Festival/ Peter Vanlaet © Pieter-Jan Vanstockstraeten/RV

Ook artiesten met de handen in het haar na afgelasting 100% Retro Festival: "Deze ochtend plots mail gekregen”

MuziekNormaal gezien zou zaterdag het 100% Retro Festival plaatsvinden in Bobbejaanland. Maar vrijdag liet de organisatie plots weten dat het ganse festival zou verplaatsen naar volgend jaar, tot groot ongenoegen van wie een ticket had gekocht. En ook in de muziekwereld heerst er een gevoel van teleurstelling. “Ik snap de frustraties van de mensen maar al te goed, wij hadden dit liever ook anders gezien.”

 1. Frank Verstraeten brengt Zillion naar Sportpaleis: “Terug naar de club uit 1997”
  Muziek
  21

  Frank Verstrae­ten brengt Zillion naar Sportpa­leis: “Terug naar de club uit 1997”

  Hij zou geruisloos weer in de anonimiteit verdwijnen, maar niets blijkt minder waar. Na de succesvolle Zillion-feestjes in de Waagnatie en de hopeloos uitverkochte ‘PROJEXXX’-party in Gent, keert de legendarische danstempel terug naar z’n roots. Op 10 februari strijkt het nieuwe feestconcept van Verstraeten neer in het Antwerpse Sportpaleis. “Die avond zal Zillion pas écht herrijzen”, klinkt het.
 2. “Tot vanmiddag lag ik ziek in bed”: dolgelukkige Metejoor wint ‘Hit van het jaar Nationaal’ tijdens Q-Pop
  Play

  “Tot vanmiddag lag ik ziek in bed”: dolgelukki­ge Metejoor wint ‘Hit van het jaar Nationaal’ tijdens Q-Pop

  Een griepje hield hem ei zo na thuis. Gelukkig besliste Metejoor toch af te zakken naar Q-pop, waar hij garant stond voor een dubbele triomf. Zo brulde een uitzinnig Sportpaleis niet alleen al z’n hits mee, maar schreef hij ook de allereerste Qmusic-award voor ‘Hit van het jaar Nationaal’ op z’n naam. “Ik kan het écht niet geloven”, klonk het na afloop.