Post Malone en The Weeknd
Volledig scherm
Post Malone en The Weeknd © HLN

‘One Right Now’: The Weeknd en Post Malone brengen samen nieuw nummer uit

MuziekPost Malone (26) en The Weeknd (31) hebben samengewerkt voor de nieuwe single ‘One Right Now’ die vrijdag is uitgebracht. Het is de eerste grote samenwerking tussen de twee artiesten, en meteen ook het voorproefje van Post Malone’s volgende studioalbum, waarvan enkele bronnen bevestigen dat het er “binnenkort” aankomt. 

 1. Sportpaleis Group komt met eigen onderzoek: concertsector blijkt geen besmettingshaard
  Muziek

  Sportpa­leis Group komt met eigen onderzoek: concertsec­tor blijkt geen besmet­tings­haard

  De cultuursector werd gedurende de coronapandemie hard getroffen door de maatregelen van onze overheid, maar uit een nieuw onderzoek van de Sportpaleis Group zelf blijkt dat de concertsector geen besmettingshaard is. Uit de resultaten blijkt dat de opgelegde voorzorgsmaatregelen een positief effect hebben. Volgens de studie is er dan ook geen reden om deze sector strenger te behandelen dan andere sectoren waar het mensen wel toegelaten is om te verzamelen.
 2. Rock Werchter en Tomorrowland organiseren samen nieuw festival in Brussel, genaamd ‘CORE’
  Play
  MUZIEK
  31

  Rock Werchter en Tomorrow­land organise­ren samen nieuw festival in Brussel, genaamd ‘CORE’

  Tomorrowland en Rock Werchter slaan de handen in elkaar voor een opvallende samenwerking. De twee organisaties introduceren een nieuw tweedaags festival, genaamd CORE. De eerste editie vindt eind mei plaats in het Brusselse Ossegempark, de locatie waar ook Couleur Café doorgaat. De organisatie belooft een mix van quality indie, hiphop, electronica, hyperpop en alternative dance, gecombineerd met veel kunst en een ‘exquise foodbeleving’.