Brian Kelley (l) en Tyler Hubbard (r) van de band Florida Georgia Line
Volledig scherm
Brian Kelley (l) en Tyler Hubbard (r) van de band Florida Georgia Line © EPA

Ondanks ruzie om politiek gaat Florida Georgia Line niet uit elkaar: “We zijn in therapie gegaan”

MuziekTyler Hubbard (33) en Brian Kelley (35), de leden van de Amerikaanse countryband Florida Georgia Line, hebben de geruchten van een breuk ontkracht. De afgelopen maand kruisten ze de degens over hun politieke voorkeur. 

1 reactie

 • Alex Wellens

  8 maanden geleden
  Ik kan alleen maar zeggen dat mijn beste vrienden hetzelfde gedachtengoed hebben als ik, anders kan je volgens mij niet echt bevriend zijn
 1. Reacties op annulatie Pukkelpop 2021: van “zeer verstandige beslissing” tot “bandieten”
  Hasselt - UPDATE
  28

  Reacties op annulatie Pukkelpop 2021: van “zeer verstandi­ge beslissing” tot “bandieten”

  Onnodig te zeggen dat de annulatie van Pukkelpop 2021 veel reacties uitlokt. Bij jongeren overheerst teleurstelling en boosheid. “Op een bepaald moment bots je op limieten”, reageert Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA). UGent-rector Rik Van de Walle spreekt “van een zeer verstandige beslissing.” Econoom Geert Noels is van mening dat het festival “perfect veilig” te organiseren was, hij pleit ervoor jongeren perspectief te geven.
 2. Pianowonder Benjamin uit ‘Belgium’s Got Talent’ brengt eerste plaat uit én verhuist naar LA
  Muziek

  Pianowon­der Benjamin uit ‘Belgium’s Got Talent’ brengt eerste plaat uit én verhuist naar LA

  Hij was het pianowonder uit het zesde en recentste seizoen van ‘Belgium’s Got Talent’, won die talentenjacht ook en breit daar nu een vervolg aan. Benjamin Ceyssens (21) brengt zijn eerste zelf gecomponeerde werk uit, meteen goed voor twee ep’s vol filmische soundtracks. Een ideaal visitekaartje om volgend jaar richting Hollywood te trekken voor een exclusieve muziekopleiding. “Ik ga er de komende drie jaar wonen en studeren.”