Universal Music
Volledig scherm
PREMIUM
© Universal Music

Onbetwiste Queen of Pop: Lady Gaga meteen op één in 73 landen met ‘Chromatica’

MuziekFans moesten heel wat geduld hebben, maar na een kleine vertraging bracht Lady Gaga (34) vrijdagnacht haar zesde studioalbum ‘Chromatica’ uit. Daarmee keert de excentrieke zangeres eindelijk terug naar haar roots in de popmuziek, meer dan 12 jaar na haar spraakmakende start in de industrie. En de wereld verwelkomt haar met open armen, want de plaat steeg onmiddellijk na release in meer dan 73 landen naar de eerste plaats. De single ‘Rain On Me’ breekt records en met miljoenen plays was Gaga de meest beluisterde vrouwelijke artiest op Spotify. Lady Gaga is terug en kroont zich tot onbetwiste popkoningin.

0 reacties

 1. “The Masked Singer” is terug: bekijk hier de vijf hoogtepunten uit de eerste aflevering
  Play

  “The Masked Singer” is terug: bekijk hier de vijf hoogtepun­ten uit de eerste aflevering

  Het tweede seizoen van The Masked Singer is van start gegaan. In totaal strijden acht figuren om in de wedstrijd te blijven en vooral niet ontmaskerd te worden. Onder meer Papegaai, Ridder en Edelhert gaven een eerste optreden en ook drie tips om de jury op het juiste - of net het slechte - spoor te zetten. Opvallend is ook dat er voor het eerst een duo meedoet aan het programma: de Robots. Roos moest als eerste de wedstrijd verlaten en het was al meteen een grote verrassing: niemand minder dan toptennisspeelster Yanina Wickmayer zat in het pak. Dit zijn de vijf hoogtepunten uit de eerste aflevering van The Masked Singer.
 2. Sportpaleis Group komt met eigen onderzoek: concertsector blijkt geen besmettingshaard
  Muziek

  Sportpa­leis Group komt met eigen onderzoek: concertsec­tor blijkt geen besmet­tings­haard

  De cultuursector werd gedurende de coronapandemie hard getroffen door de maatregelen van onze overheid, maar uit een nieuw onderzoek van de Sportpaleis Group zelf blijkt dat de concertsector geen besmettingshaard is. Uit de resultaten blijkt dat de opgelegde voorzorgsmaatregelen een positief effect hebben. Volgens de studie is er dan ook geen reden om deze sector strenger te behandelen dan andere sectoren waar het mensen wel toegelaten is om te verzamelen.
 1. Zo blijft Lady Gaga zich steeds weer opnieuw uitvinden: "Wanneer alles en iedereen op elkaar lijkt, springt zij er bovenuit”
  PREMIUM
  Muziek

  Zo blijft Lady Gaga zich steeds weer opnieuw uitvinden: "Wanneer alles en iedereen op elkaar lijkt, springt zij er bovenuit”

  Hoewel het grote publiek nog niet zo lang geleden werd verwend met ‘Shallow’, de soundtrack van de film ‘A Star Is Born’, zaten heel wat Lady Gaga-fans op hun honger. De nieuwe single ‘Stupid Love’ markeert voor velen dan ook haar comeback, maar eigenlijk is ze nooit weggeweest. Wel is het al een hele tijd geleden dat de 33-jarige zangeres nog met popmuziek kwam, want haar laatste projecten hielden vooral jazz en softrock in. Zoals een echte kameleon verhult Gaga zich in verschillende gedaantes, maar hoe blijft ze dat toch klaarspelen?