Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Omzet Studio 100 neemt duik, en dat is de schuld van K3

MuzieknieuwsIs het succes van K3 uitgemolken? De naakte cijfers van Studio 100 in België doen vermoeden van wel, want de omzet daalde vorig jaar. Maar Hans Bourlon, de sterke man achter Studio 100, nuanceert. "De achteruitgang was ingecalculeerd, maar K3 blijft een onwaarschijnlijk succesverhaal."

56 reacties

 • Thierry Deleu

  4 jaar geleden
  Wanner gaat die studio 100 bij telenet terug komen, mijn twee gehandicapte kinderen waren dol op K3 ! Jullie hebben een slechte keuze gedaan !
 • Anthony van der Borght

  4 jaar geleden
  De vorige k3 was veel beter gelijk hoe je het bekijkt !!!!!
 • Fayrouz Bensiali

  4 jaar geleden
  Mijn dochtertje is 4 jaar en kent de hele studio 100 niet.. Wij zijn Telenet-klanten en zij is helemaal thuis is de wereld van Nick Jr. en van Babytv... Mss toch maar eens de terug schakeling doen naar Telenet??
 • Gerrit Maes

  4 jaar geleden
  Is normaal he, jullie vergelijken het met toen ze zochten naar de nieuwe k3. Toen keek bijna heel België. Maar deze dames hebben ook succes. En vin het een beetje belachelijk van ze zijn naar proximus gegaan dus minder fans, kindjes kunne er nie aandoen bij welke tv provider de ouders zitten. Vin het juist goed dat ze eens veranderen gaat toch om de kindjes elke kind heeft recht op studio 100tv dat jullie daar eens aan denken
 • David Sophie

  4 jaar geleden
  Tja, je kan moeilijk een koe blijven uitmelken en de overstap naar proximus zal er ook niet veels goed aan gedaan hebben.