Countdown-presentator Adam Curry. Henny Vrienten en Doe Maar kwamen in 1982 langs met 'Doris Day'.
Volledig scherm
Countdown-presentator Adam Curry. Henny Vrienten en Doe Maar kwamen in 1982 langs met 'Doris Day'. © Screenshots CountdownEU

Nostalgie: optredens uit legendarisch muziekprogramma Countdown vanaf nu op YouTube

Veertigers en vijftigers, spits de oren. Sinds 1 maart is een nieuw YouTubekanaal online gegaan met daarop optredens uit het legendarische Nederlandse muziekprogramma Countdown. In de jaren tachtig was het Veronica-programma ook bij ons erg populair. Vlaanderen keek toen nog massaal naar de Nederlandse zenders, iets waar met de komst van VTM in 1989 een einde aan kwam.

0 reacties

 1. Regi verplaatst optreden in het Sportpaleis naar 30 oktober: “OT en Jake Reese hebben hun aanwezigheid alvast bevestigd”
  Muziek

  Regi verplaatst optreden in het Sportpa­leis naar 30 oktober: “OT en Jake Reese hebben hun aanwezig­heid alvast bevestigd”

  ‘Regi – Kom Wat Dichterbij’: het ging op 1 mei 2021 een groots feest worden. Maar Regi moet zijn eerste solo-concert voor een vol Sportpaleis verplaatsen. De huidige context laat zo’n feest voorlopig niet toe. Eeuwige optimist Regi blijft echter strijdvaardig: “Ik ben en blijf positief en samen met organisator PSE Belgium gingen we op zoek naar een nieuwe datum en dat wordt zaterdag 30 oktober.”
 1. Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenborstel mee en kom af!"
  Play
  Blijven Slapen

  Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenbor­stel mee en kom af!"

 2. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge