Karolien Debecker en rapper Boef.
Volledig scherm
Karolien Debecker en rapper Boef. © VRT / ANP Kippa

Nog meer MNM-dj's boycotten Boef: "In de middeleeuwen hadden ze meer respect voor vrouwen dan jij"

ShowbizzKarolien Debecker heeft beslist om in haar programma's voorlopig geen nummers meer te draaien van rapper Boef. De MNM-dj doet dat nadat de rapper vandaag in opspraak kwam toen hij vrouwen 'kechs' - Arabisch voor hoeren - noemde in een filmpje op Snapchat. Vervolgens reageerde Boef op de kritiek door in een nieuwe video opnieuw zijn gelijk te willen halen. Pas later kwamen er excuses.

244 reacties

 • jennifer Donker

  5 jaar geleden
  Hoezo “voorlopig draaien ze Boef niet meer”?? Als of hij “voorlopig” deze mening over vrouwen heeft.... gewoon nooit meer draaien, kan hij over een paar jaar alleen nog maar liften. Statement 4All 4Ever
 • Kayla Van Hoof

  5 jaar geleden
  Dees snap ik echt ni boef verdedigd zich zelf heeft nog karakter om zijn fout toe te geven en zijn best wil doen om het goed te maken en Julie breken hem af oké Julie zegen respect voor vrouwen ma andere bekende zwanger of rappers da liedjes maken die ook onrespectvol zijn en daar word geen drama van gemaakt
 • Joanna Gevers

  5 jaar geleden
  stop met ons te zeggen hoe we ons moeten gedragen #boef #middeleeuws
 • Cia Postol

  5 jaar geleden
  Een artiest zou op komen voor zijn fans en zeker niet beledigen dankzij deze schattige onschuldige jonge lieve meisjes met korte rokjes heb je u kost verdiend maar nu in de oude doos met je niks artiestiks aan u verre vandaan (bah)
 • Cia Postol

  5 jaar geleden
  Je hebt je masker laten vallen je exuses zijn onaanvaarbaar na zo een afschuwelijke reactie vaarwel van je lieve exfans Troep!!!
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. The Kooks laten volgende hit schrijven door ChatGPT én dat klinkt zo: “I’m falling, falling for The Kooks!”
  Muziek

  The Kooks laten volgende hit schrijven door ChatGPT én dat klinkt zo: “I’m falling, falling for The Kooks!”

  ChatGPT is overal, en ook de Britse band The Kooks laat de chatbot niet aan zich voorbijgaan. Ze gaven ChatGPT de opdracht ‘het volgende nummer van The Kooks’ te schrijven en proberen er meteen een liedje van te maken. In een TikTok-video is te zien hoe de band zich volledig geeft met de door middel van artificiële intelligentie gegenereerde tekst. Of het liedje ook écht zal worden uitgebracht en in de hitlijsten terechtkomt, valt voorlopig nog af te wachten.
 3. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.