Night of the Proms
Volledig scherm
© Night of the Proms

Night of the Proms komt met speciale editie voor de zorgsector

MuziekOp vrijdag 19 en zaterdag 20 november 2021 gaat in het Sportpaleis in Antwerpen de ‘Dankeditie voor de zorg’ van Night of the Proms door. Met dit evenement wil de Vlaamse overheid samen met Night of the Proms, Ziekenhuis Netwerk Antwerpen en GZA Ziekenhuizen alle Vlaamse zorgmedewerkers en vrijwilligers bedanken voor hun inzet tijdens de coronapandemie.

8 reacties

 • ronny engels

  1 maand geleden
  Leuk initiatief....maar wat met de medewerkers uit de supermarkten???? Zij hebben tot op vandaag ook veel moeten doorstaan. Hamstergedrag, agressiviteit,....
 • danny janssens

  1 maand geleden
  Mooi initiatief , echter zijn er nog essentiele sectoren die geen dag hebben thuis gezeten tijdens de coronaperiode. Welk kado krijgen die? Die betalen nog eens extra voor het geld die de regeringen door ramen en deuren smeten. Een kado is niet altijd een kado!
 • Kim Mesorten

  1 maand geleden
  De hhh moesten blijven werken want die vielen onder de zorg. Maar eveneens nu worden ze weer niet mee geteld. Elke keer de zorg iets extra krijgt vallen de hhh er niet onder maar als het gaat om blijven werken tijdens lockdown dan wel.
 • Melissa Scharmin

  1 maand geleden
  Super initiatief voor de mensen die van dichtbij de pandemie hebben meegemaakt mensen zien sterven, de eenzaamheid van patiënten die niemand mochten zien deze periode. collega's die uitvallen en dus extra uren draaien ....👌🏻
 • An Peeters

  1 maand geleden
  Mooi, maar geef de verpleging de opslag waar we al 20 jaar op roepen. Ik krijg geen cent extra om zondagnacht of op een feestdag te gaan werken, in een fabriek zou ik tot het driedubbel krijgen.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. IN BEELD. Nieuw album Coldplay voorgesteld in Planetarium in Brussel
  Play
  Muziek

  IN BEELD. Nieuw album Coldplay voorge­steld in Planetari­um in Brussel

  De band Coldplay stelt het nieuwe album ‘Music of the Spheres’ met twaalf nummers voor. Ondertussen is het al het negende album voor de band. In ons land werd het album voorgesteld in het Planetarium in Brussel. Mensen konden de nieuwe liedjes beluisteren via een luistersessie met daarbij beelden van de band, planeten, sterren en buitenaardse wezens. Daarnaast zong er een muzikant enkele bekende songs van de band live voor de zaal.
 3. Relletje rond hit Marco Borsato in Duitsland: "Dit was mijn baby, mijn trots”
  Muziek

  Relletje rond hit Marco Borsato in Duitsland: "Dit was mijn baby, mijn trots”

  Drama bij onze oosterburen. De hit van zanger Marco Borsato (54) heeft onbewust én onbedoeld voor spanningen gezorgd in het Duitse muzieklandschap. Duitse popsensatie Helene Fischer (37) heeft vorige week haar nieuwe album ‘Rausch’ uitgebracht en daarop is een cover van Marco’s hit ‘Hoe Het Danst’ te horen. Maar ook een andere Duitse artieste, Angelika Ewa Turo (32), was al van plan om het nummer uit te brengen. Alleen deed haar concurrente dat nét iets eerder.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.