Thibault Christiaensen
Volledig scherm
Thibault Christiaensen © Photo News

Nieuwe stemmen bij Studio Brussel: Thibault Christiaensen, Gloria Monserez, Charlotte Adigéry en Jan Paternoster

MuziekEen nieuw jaar, nieuwe stemmen op Studio Brussel: Michèle Cuvelier staat voortaan op met Thibault Christiaensen, bekend van Equal Idiots, en ook Gloria Monserez, Charlotte Adigéry en Jan Paternoster vervoegen het team.

3 reacties

 • Chris Kerckhoven

  3 weken geleden
  Luc Verriest je hebt 100% gelijk, StuBru gaat ten onder aan smaakloze muziek. Ik ben een StuBru luisteraar eerste lijn maar tegenwoordig is het huilen met de pet op. De tijdloze 100 lijst zegt genoeg en nog willen ze het niet zien. Als ze zo verder doen zullen ze stilaan verdwijnen.
 • Alex Gijsemans

  3 weken geleden
  @lucverriest:dat u geen jongere meer bent, ligt niet a StuBru.Dingen evolueren,zo ook muziek/jongeren/bedrijven. Ik luister vaak nr StuBru,mr kies momenten waarop er muziek wordt gedraaid die ik kan appreciëren...als u dat niet wilt/kan,bent u helaas hopeloos verouderd en wordt h tijd om andere kanalen te verkennen.Wie bent u trouwens om de muziek v jongeren te veroordelen? Vaak niet m'n ding,maar kan me nog goed herinneren hoe mijn ouders dachten over mijn muziek vroeger...haal u kop uit uw kon
 • luc verriest

  3 weken geleden
  Hopelijk maken ze bij StuBru eens een goede analyse van hun kijkcijfers. De trouwe luisteraars zijn rasechte muziekliefhebbers en herkennen kwaliteit. Maar sinds de zender blindelings de "rap manie" achterna loopt, haken vele van hun fans af. En neen, het zijn niet enkel de oudere luisteraars. Velen van mijn kennissen, StuBru fans, haken af door al die muzikaal-onwaardige rap, de Lamars, Drake en andere zwangere draken. De StuBru fan wil kwaliteitsmuziek, wil nieuwe parels ontdekken.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"