Ed Sheeran.
Volledig scherm
Ed Sheeran. © EPA

Nieuwe album Ed Sheeran wordt “verrassend en vertrouwd”

MuziekHet nieuwe album van Ed Sheeran (30) zal zowel “verrassen” als “vertrouwd aanvoelen”. Dat heeft zijn manager Stuart Camp verteld in een interview met Variety. “Er zitten een paar typische Ed-nummers tussen, maar sommigen zijn muzikaal wat avontuurlijker”, lichtte hij een eerste tipje van de sluier.

 1. Ed Sheeran breidde gigantisch landgoed uit tijdens sabbatjaar: "Alle andere levensdoelen had ik al bereikt”
  PREMIUM
  Celebrities

  Ed Sheeran breidde gigantisch landgoed uit tijdens sabbatjaar: "Alle andere levensdoe­len had ik al bereikt”

  Met zijn single ‘Bad Habits’ bewijst Ed Sheeran (30) dat hij zelfs na meer dan een jaar radiostilte zijn sterrenstof nog niet verloren is. Tijdens dat sabbatjaar overwon hij zijn gewichtsproblemen, bouwde hij een eigen dorp (tot ergernis van zijn buren), werd hij voor het eerst vader én schreef hij zijn 10de (!) nummer 1-hit. De miljonair is lichtjaren verwijderd van de persoon die in een gescheurde broek cd’s verkocht uit zijn rugzak, en dat is maar goed ook. “Ik was echt op het slechte pad, het is eigenlijk een wonder dat ik nog leef.”
 2. Zo vroeg Freek Suzan ten huwelijk: “Echt een verrassing, ik dacht dat hij nog wilde wachten”
  Play
  Showbits

  Zo vroeg Freek Suzan ten huwelijk: “Echt een verrassing, ik dacht dat hij nog wilde wachten”

  Wanneer ze gaan trouwen, verklappen ze nog niet. Suzan toont wel vol trots haar verlovingsring die ze van Freek kreeg. Hij ging op z’n knieën tijdens een concert van Coldplay in Berlijn. “Ik was al een tijdje van plan om haar ten huwelijk te vragen en dat leek mij het juiste moment, tijdens een optreden van onze favoriete band”, vertelt Freek. De twee deelden de beelden op hun sociale media. En ze tonen nog meer privébeelden, namelijk een vakantievideo van hun reis in Italië. Daarmee hebben ze de videoclip samengesteld van hun nieuwe single ‘Kwijt’. Bekijk de beelden hier al in een nieuwe Showbits.