Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Nieuw lied Jelle Cleymans en Jonas Van Geel in opspraak: “Dit moedigt stalkgedrag aan”

MuziekDuo Jelle Cleymans (34) en Jonas Van Geel (35) brachten onlangs hun nieuwe album ‘Cleymans & Van Geel’ uit, waarmee ze zelfs op nummer 1 in de Ultratop terecht kwamen. Een succes dus, maar nu komen de twee in opspraak, want één van de songs van de plaat zou volgens enkele Twitteraars nogal verontrustende songteksten bevatten.

12 reacties

 • Julie François

  1 jaar geleden
  Ik vind jullie liedjes geweldig! Ik blijf een grote fan van Cleymans en Van Geel!!!
 • Steven Verbiest

  2 jaar geleden
  Jelle heeft het hart op de juiste plaats. Trek je de commentaren niet aan, jullie hebben een prachtig mooi album afgeleverd. Dank u!
 • Guy Diels

  2 jaar geleden
  Waarom deze kritiek..? Er zijn meerdere liederen geschreven met zwaardere teksten en daar heeft nooit iemand over geklaagd. Waarom nu..? Omdat je binnen zit en meer begint na te denken..?? Ga dan terug in de tijd en luister elk lied aandacht; er zal altijd iets zijn om over te klagen. Ik vindt het een mooie tekst met veel variatie in woorden. Knap gedaan!!
 • Nicolas Van Hoecke

  2 jaar geleden
  Dan mag je veel liedjes, boeken en films verwijderen. Op deze site heb je zelf elke week een artikel over overspel.
 • Kurt Engelen

  2 jaar geleden
  Comedyzielen is het juiste woordgebruik van Jelle Cleymans..afgeleid zou je kunnen interpreteren "comedyzielig" . Deze term is volledig voor rekening van "De Rycke" of hoe die mens zich ook moge noemen...
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.