Studio 100
Volledig scherm
© Studio 100

Nieuw album (en bijhorende show) van K3 zal ‘Vleugels’ heten

MuziekK3 reageerde onlangs kritisch op het feit dat ze niet genomineerd werden voor ‘Zomerhit’ met hun nummer ‘Mango Mango’. Maar de K3’tjes blijven niet bij de pakken zitten, want vandaag kondigden ze de naam aan van hun nieuwe album en show: ‘Vleugels’. De gloednieuwe show van Hanne (28), Marthe (26) en Julia (20) zal pas in 2023 te zien zijn in de Vlaamse zalen. De fans van K3 zullen dit najaar al wel naar het album kunnen luisteren.

1 reactie

 • Moniek Smets

  2 maanden geleden
  Volledige plaat met zelfde muziek alleen andere tekst heel origineel.
 1. Laura Lynn lanceert videoclip voor nieuwe single ‘Zo is het leven’: “Met dank aan de lezers van HLN”
  Muziek

  Laura Lynn lanceert videoclip voor nieuwe single ‘Zo is het leven’: “Met dank aan de lezers van HLN”

  Ze voelt zich uitstekend in haar vel, maar ook Laura Lynn kent de weerhaakjes van het leven. Haar nieuwe single ‘Zo is het leven’ werd daarom niet alleen een oproep om vol te houden tijdens moeilijke momenten, het is eveneens een eerbetoon aan een van onze lezers. “Ik had via Het Laatste Nieuws gevraagd om levensverhalen met me te delen”, verduidelijkt de zangeres. “Eentje daarvan vormt nu de rode draad van mijn nieuwe videoclip.”
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.