Zwangere Guy trad deze zomer onder meer op tijdens Rock Werchter.
Volledig scherm
Zwangere Guy trad deze zomer onder meer op tijdens Rock Werchter. © Joel Hoylaerts / Photonews

Niet iedereen blij met té alternatieve en té eenzijdige MIA-nominaties: “Zwangere Guy, wie is dat?”

MuziekDe MIA’s, die op 6 februari worden uitgereikt, zijn de hoogmis van de Vlaamse muziek. Elke zichzelf respecterende muzikant wil ooit graag een gegeerde Music Industry Award op z’n schouw. Maar elk jaar zorgt het event en meer specifiek de lijst van genomineerden voor commotie. Het gros daarvan situeert zich doorgaans in de eerder alternatieve hoek. En da’s nu niet anders, schrijft TV Familie. 

6 reacties

 • Gust De Juste

  3 jaar geleden
  Het enige dat mij verrast is dat jullie niet naar de huidige muziek luisteren of wat "onze" muziek te bieten heeft. Natuurlijk hebben andere ook hun medaille verdient, maar het is niet dat de "oude zakken" die de huidige muziek kennen of de zelfde interesse tonen als de jeugd dat ze minderwaardig zijn aan de rest! Persoonlijk zeg ik, luister eens naar hun liedjes of leer ze kennen want. Want die "personages" zoals guy kunnen iedereen wat bijbrengen!
 • Alexander Willems

  3 jaar geleden
  Zwangere Guy is terecht genomineerd voor alles. Hij is tenminste een echte muzikant. Iets wat je van Niels Destadsbader niet kan zeggen.
 • Toran Korshnah

  3 jaar geleden
  Michel Follet die Bazart niet kent??? Das straf... Zwangere Guy ken ik trouwens ook. En ik ben geen professioneel muzikant. Bij de MTV Awards komen ze ook af met mensen waar geen Europese kat ooit van gehoord heeft, trouwens.
 • willem merken

  3 jaar geleden
  Genieten van de muziek (als je dat huidig kabaal zo kan noemen) en de bubbels (die gratis zijn). De nieuwe KUL tuur waar we subsidies voor geven. De champagne is opgeslagen krijgen we 30% extra?
 • dirk claeys

  3 jaar geleden
  Weinig of geen kwaliteit! Enkel tv of media vriendjes die meedoen aan het GESLIJM! Trouwens wie kijkt daarnaar!,