Spice Girls: Melanie C (Sporty), Victoria (Posh), Melanie B (Scary), Emma (Baby) en Geri (Ginger).
Volledig scherm
PREMIUM
Spice Girls: Melanie C (Sporty), Victoria (Posh), Melanie B (Scary), Emma (Baby) en Geri (Ginger). © Channel 4

Niet echt hip, tot Geri haar iconische jurkje aantrok: waarom het Spice Girl-sprookje méér was dan een luchtbel

MuziekEen kwarteeuw geleden lieten de Spice Girls de mockumentary ‘Spice World’ op de wereld los. Ze kregen er zeven Razzies voor, maar bevestigden in één klap ook hun status als grootste popfenomeen in de wereld. ‘Girl Power’ zal een jaar lang de toon aangeven in alle hitlijsten. Bizar voor een marketingconcept, dat bedacht werd door een man.

0 reacties

 1. Derde generatie Neefs start zangcarrière met covers van Vlaamse artiesten: "Camille, Pommelien Thijs & Laura Tesoro zijn alvast fan”
  Play
  10

  Derde generatie Neefs start zangcarriè­re met covers van Vlaamse artiesten: "Camille, Pommelien Thijs & Laura Tesoro zijn alvast fan”

  Een derde generatie Neefs waagt zich aan een zangcarrière: Len Neefs, zoon van Günther Neefs en dus kleinzoon van Louis Neefs. Met R&B-versies van songs van onder meer Pommelien Thijs en Laura Tesoro gooit hij hoge ogen op sociale media. En dat blijft niet onopgemerkt. Laura en Pommelien lieten al weten dat ze fan zijn en Jarne vroeg meteen ook een reactie van CAMILLE. Bekijk het in een nieuwe Showbits. Len vertelt daarin ook over de speciale band met z’n grootvader, die hij eigenlijk nooit gekend heeft.
 2. Harry Styles in tranen door spandoek in Madison Square Garden: “Dit was nooit gelukt zonder jullie”
  Play
  Muziek
  1

  Harry Styles in tranen door spandoek in Madison Square Garden: “Dit was nooit gelukt zonder jullie”

  Harry Styles (28) kreeg het moeilijk wanneer hij zijn eigen naam zag hangen in Madison Square Garden in New York. De zanger speelde vijftien uitverkochte shows na elkaar in de arena. Op het einde van het laatste optreden werd hij verrast met zijn eigen spandoek in The Garden. Zo’n doek krijgen normaal enkel atleten. Naast Elton John (75) en ‘Phish’ is hij de enige artiest dit dat op zijn naam heeft staan. “Dit is krankzinnig”, klinkt het emotioneel.