YouTube
Volledig scherm
© YouTube

‘Never Gonna Give You Up’ van Rick Astley passeert miljard views op YouTube

MuziekDe videoclip van ‘Never Gonna Give You Up’, de hit van Rick Astley (55), is de grens van een miljard views op YouTube gepasseerd. “Dat is waanzinnig. De wereld is een geweldige en mooie plek en ik heb heel veel geluk”, reageert de Britse zanger op Twitter.

2 reacties

 • Johan Dyck Maria gommaar

  2 maanden geleden
  Nog altijd een top hit, soms hoort je nog op de radio,toen vond ik de muziek nog kei tof de disco van toen.
 • ive matheus

  2 maanden geleden
  Is dan ook een goed nummer en clip, golden oldie
 1. Pauline wint Regi Academy: zorgt zij voor reboot Milk Inc.?
  Play
  SHOWBITS VIDEO

  Pauline wint Regi Academy: zorgt zij voor reboot Milk Inc.?

  Amper 19 jaar is ze, maar op 30 oktoker schittert de Limburgse Pauline naast Regi op het podium van het Sportpaleis. Donderdagavond won ze de spannende finale van zijn talentenjacht op VTM 2. Vandaag brengen ze al meteen samen een eerste single uit: ‘Duizend sterren’. Maar wil ze graag verder in het Nederlands? Of liever de hitmachine van Milk Inc. nieuw leven inblazen? Desna en Jarne zoeken het voor je uit in een nieuwe Showbits.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Miljonair op zijn 22e, maar toen verdween hij plots van het toneel: hoe gaat het nu met Rick Astley van ‘Never Gonna Give You Up’?
  PREMIUM
  Muziek

  Miljonair op zijn 22e, maar toen verdween hij plots van het toneel: hoe gaat het nu met Rick Astley van ‘Never Gonna Give You Up’?

  Als je het nummer nu beluistert, is het maar een foute boel. Maar toen ‘Never Gonna Give You Up’ in 1987 op de wereld werd losgelaten, was het een echte monsterhit. Zanger Rick Astley (54) stond op één in de hitlijsten van het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en nog 24 andere landen - waaronder ook België. Toch verdween Astley een paar jaar later abrupt van het toneel na een zenuwinzinking, en tot een echte comeback is het nooit gekomen. Wat niet wegneemt dat hij het geld nog steeds binnenrijft, met dank aan internetmeme’s en computerspel Fornite.