Neil Young in concert in 2019. Archiefbeeld.
Volledig scherm
Neil Young in concert in 2019. Archiefbeeld. © Amy Harris/Invision/AP

Neil Young verhuist zijn muziek naar Amazon Music

Neil Young heeft een nieuw onderkomen gevonden voor zijn muziek. De Canadese singer-songwriter heeft via zijn sociale mediakanalen bekendgemaakt dat hij zijn muziek zal onderbrengen bij Amazon Music. Eerder kondigde Young aan zijn muziek te laten verwijderen van Spotify, omdat het bedrijf volgens hem desinformatie over het coronavirus verspreidt.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. The Kooks laten volgende hit schrijven door ChatGPT én dat klinkt zo: “I’m falling, falling for The Kooks!”
  Muziek

  The Kooks laten volgende hit schrijven door ChatGPT én dat klinkt zo: “I’m falling, falling for The Kooks!”

  ChatGPT is overal, en ook de Britse band The Kooks laat de chatbot niet aan zich voorbijgaan. Ze gaven ChatGPT de opdracht ‘het volgende nummer van The Kooks’ te schrijven en proberen er meteen een liedje van te maken. In een TikTok-video is te zien hoe de band zich volledig geeft met de door middel van artificiële intelligentie gegenereerde tekst. Of het liedje ook écht zal worden uitgebracht en in de hitlijsten terechtkomt, valt voorlopig nog af te wachten.