Sanne Hans - artiestennaam: Miss Montreal - zong haar eigen versie van 'Door de wind' in 'Beste zangers', de Nederlandse 'Liefde voor muziek'.
Volledig scherm
PREMIUM
Sanne Hans - artiestennaam: Miss Montreal - zong haar eigen versie van 'Door de wind' in 'Beste zangers', de Nederlandse 'Liefde voor muziek'. © Avrotros

Nederlandse Miss Montreal heeft dikke hit met ‘Door De Wind’-cover: zo mooi dat Ingeborg en Stef Bos er 31 jaar later van moeten huilen

MuziekStef Bos schreef het 31 jaar geleden voor Ingeborg, die het zong op het Eurovisiesongfestival. En allebei zijn ze het erover eens: hun nummer 'Door de wind' is anno 2020 herboren. Dat komt door de Nederlandse zangeres Miss Montreal, die er een emotionele cover van maakte. "Het hielp me om het afscheid van mijn stiefvader te verwerken."

2 reacties

 • Sven Govers

  8 maanden geleden
  Ik kan het mij er niet aan ontdoen.. maar het duet Ingeborg & Stef.. is toch nog mooier.. net dat tikkeltje meer diepgang.. dat tikkeltje 'toedieoewaauw' zeg maar.
 • Silke Van Praet

  8 maanden geleden
  Amai dat trok op niks !
 1. Pianowonder Benjamin uit ‘Belgium’s Got Talent’ brengt eerste plaat uit én verhuist naar LA
  Muziek

  Pianowon­der Benjamin uit ‘Belgium’s Got Talent’ brengt eerste plaat uit én verhuist naar LA

  Hij was het pianowonder uit het zesde en recentste seizoen van ‘Belgium’s Got Talent’, won die talentenjacht ook en breit daar nu een vervolg aan. Benjamin Ceyssens (21) brengt zijn eerste zelf gecomponeerde werk uit, meteen goed voor twee ep’s vol filmische soundtracks. Een ideaal visitekaartje om volgend jaar richting Hollywood te trekken voor een exclusieve muziekopleiding. “Ik ga er de komende drie jaar wonen en studeren.”