Sanne Hans - artiestennaam: Miss Montreal - zong haar eigen versie van 'Door de wind' in 'Beste zangers', de Nederlandse 'Liefde voor muziek'.
Volledig scherm
PREMIUM
Sanne Hans - artiestennaam: Miss Montreal - zong haar eigen versie van 'Door de wind' in 'Beste zangers', de Nederlandse 'Liefde voor muziek'. © Avrotros

Nederlandse Miss Montreal heeft dikke hit met ‘Door De Wind’-cover: zo mooi dat Ingeborg en Stef Bos er 31 jaar later van moeten huilen

MuziekStef Bos schreef het 31 jaar geleden voor Ingeborg, die het zong op het Eurovisiesongfestival. En allebei zijn ze het erover eens: hun nummer 'Door de wind' is anno 2020 herboren. Dat komt door de Nederlandse zangeres Miss Montreal, die er een emotionele cover van maakte. "Het hielp me om het afscheid van mijn stiefvader te verwerken."

2 reacties

 • Jean Emare

  2 jaar geleden
  Ik kan het mij er niet aan ontdoen.. maar het duet Ingeborg & Stef.. is toch nog mooier.. net dat tikkeltje meer diepgang.. dat tikkeltje 'toedieoewaauw' zeg maar.
 • Myriam Van Reck

  2 jaar geleden
  Amai dat trok op niks !
 1. KIJK. “Ik ben zó hard veranderd. Qua uiterlijk, maar ook als persoon”: Julia blikt terug op één jaar K3
  Play
  Muziek
  1

  KIJK. “Ik ben zó hard veranderd. Qua uiterlijk, maar ook als persoon”: Julia blikt terug op één jaar K3

  De Nederlandse Julia mag zich al één jaar K3'tje noemen. Vlak voor ze de wedstrijd vorig jaar won, gaf ze een interview. En datzelfde interview deed ze nu opnieuw, zoals in bovenstaande video te zien is. Van haar mooiste lichaamsdeel tot hoe vaak ze herkend wordt op straat: wat er is er zoal veranderd in het leven van Julia? “Dit is een harde wereld, maar gelukkig is mijn familie er altijd.”
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 3. Stromae maakt indruk tijdens optredens in Madison Square Garden: 40.000 monden vallen open
  Play
  Muziek

  Stromae maakt indruk tijdens optredens in Madison Square Garden: 40.000 monden vallen open

  Stromae (37) wist Madison Square Garden volledig in te pakken. De Belgische zanger mocht twee dagen voor zo’n 40.000 mensen optreden in een van de grootste zalen van New York City. Sociale media lopen vol met beelden van aanwezigen die helemaal losgingen op de muziek. Zeker op het nummer ‘Alors on Danse’ kon de zaal zich niet bedwingen, aangezien de hit uit 2010 een gigantische trend is geweest op TikTok.