Regen en muziek op de eerste dag van Rock Werchter
Volledig scherm
Regen en muziek op de eerste dag van Rock Werchter © James Arthur Gekiere/Pieter-Jan Vanstockstraeten

“Nat tot in de bilnaad, maar de regen kon niet deren”: Rock Werchter beleeft natte eerste dag

Muziek88.000 strijders. Nat tot in de bilnaad. Feest, maar ook ellende. Werchter werd op dag één urenlang door regen gegeseld, maar als bij mirakel tijdens ‘Where is my mind’ van Pixies gered. Een open hemel, weg plastic en een nieuwe start. Klaar voor Pearl Jam.

5 reacties

 • Patrick vincke

  1 maand geleden
  Moest iedereen in zo een toestand moeten werken dan zijn de vakbonden niet groot genoeg maar goed iedereen een prettig festival gewenst
 • francis rits

  1 maand geleden
  Mooi die festivals voor onze jeugd! maar het valt wel op dat bier,bier,bier, blijkbaar een must is om te genieten..tja gaat dat wel de goede kant op?..
 • bernard vermeulen

  1 maand geleden
  Voor wat hoort wat, maar een modder poel en stinkende weide schept ook een sfeer denk ik, ieder zijn meug.
 • Paul Verbeeck

  1 maand geleden
  Moeten we hier kompassie mee hebben? Dat hebben ze met de mensen die werken gaan ook niet , lawaai tot half 1 ´snachts of later en daarna het vertrekkende verkeer nog . Plezant al je ´s morgens vroeg op moet voor je werk . Dus laat het regenen , de natuur kan het gebruiken , het is nog steeds droog .
 • guido van der heyden

  1 maand geleden
  muziek ok waar wat met de inpakt op de natuur
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.