Regen en muziek op de eerste dag van Rock Werchter
Volledig scherm
Regen en muziek op de eerste dag van Rock Werchter © James Arthur Gekiere/Pieter-Jan Vanstockstraeten

“Nat tot in de bilnaad, maar de regen kon niet deren”: Rock Werchter beleeft natte eerste dag

Muziek88.000 strijders. Nat tot in de bilnaad. Feest, maar ook ellende. Werchter werd op dag één urenlang door regen gegeseld, maar als bij mirakel tijdens ‘Where is my mind’ van Pixies gered. Een open hemel, weg plastic en een nieuwe start. Klaar voor Pearl Jam.

5 reacties

 • Patrick vincke

  5 maanden geleden
  Moest iedereen in zo een toestand moeten werken dan zijn de vakbonden niet groot genoeg maar goed iedereen een prettig festival gewenst
 • francis rits

  5 maanden geleden
  Mooi die festivals voor onze jeugd! maar het valt wel op dat bier,bier,bier, blijkbaar een must is om te genieten..tja gaat dat wel de goede kant op?..
 • bernard vermeulen

  5 maanden geleden
  Voor wat hoort wat, maar een modder poel en stinkende weide schept ook een sfeer denk ik, ieder zijn meug.
 • Paul Verbeeck

  5 maanden geleden
  Moeten we hier kompassie mee hebben? Dat hebben ze met de mensen die werken gaan ook niet , lawaai tot half 1 ´snachts of later en daarna het vertrekkende verkeer nog . Plezant al je ´s morgens vroeg op moet voor je werk . Dus laat het regenen , de natuur kan het gebruiken , het is nog steeds droog .
 • guido van der heyden

  5 maanden geleden
  muziek ok waar wat met de inpakt op de natuur
 1. Taylor Swift reageert voor het eerst op heisa rond ticketverkoop: “Het is ondraaglijk”
  MUZIEK

  Taylor Swift reageert voor het eerst op heisa rond ticketver­koop: “Het is ondraag­lijk”

  Fans van Taylor Swift (32) zijn enorm teleurgesteld in de ticketverkoop van de ‘Eras Tour’. De stormloop op tickets zorgde ervoor dat Ticketmaster meermaals crashte. Na urenlange virtuele wachtrijen gingen er in voorverkoop uiteindelijk 2,4 miljoen tickets voor haar Amerikaanse tournee de deur uit. De openbare verkoop, die vrijdag gepland stond, is daarom afgelast. Swift reageert voor het eerst op de heisa. “Het is ondraaglijk om zulke fouten te zien gebeuren, zonder dat ik het kan oplossen.”