Stromae
Volledig scherm
© Stromae

Na Werchter Boutique: Stromae komt volgend jaar ook naar Paleis 12 in Brussel

MuziekGoed nieuws voor fans van Stromae (36). Liefhebbers van zijn muziek hoeven niet te wachten op zijn optreden op Werchter Boutique. Onze landgenoot staat namelijk begin volgend jaar al op het podium van Paleis 12 in Brussel.

0 reacties

 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Hoe Justin Bieber tien jaar geleden voor het succes van ‘Call Me Maybe’ van Carly Rae Jepsen zorgde
  Muziek

  Hoe Justin Bieber tien jaar geleden voor het succes van ‘Call Me Maybe’ van Carly Rae Jepsen zorgde

  September 2011. De toen nog vrij onbekende Canadese zangeres Carly Rae Jepsen (36) hoopte bij het uitbrengen van haar nieuwe single ‘Call Me Maybe’ op wat media-aandacht. Wat er uiteindelijk met de hit gebeurde, overtrof al haar verwachtingen. De oorwurm werd opgepikt door landgenoot Justin Bieber (27) die toen in december op Twitter liet weten dat “‘Call Me Maybe’ waarschijnlijk het meest ‘catchy’ liedje is dat ik ooit heb gehoord”. Die ene simpele tweet van Bieber liet het nummer uitgroeien tot een van de populairste meezingers ooit.