Regi en Niels Destadsbader
Volledig scherm
Regi en Niels Destadsbader © RV

Na slechts één week: Niels Destadsbader en Regi op #1 in Ultratop 50 met single ‘De Wereld Draait Voor Jou’

MuziekNog maar een week geleden kwam ‘De Wereld Draait Voor jou’ uit, een nieuw nummer van Regi (45) en Niels Destadsbader (32. De hit valt duidelijk in de smaak. Ze stoten meteen door naar de eerste plaats in de Ultratop 50 en de Vlaamse Ultratop 50 met hun single. 

 1. Een gloednieuwe videoclip én een optreden in de Lotto Arena: Netsky brengt zijn nieuwe muziek nu ook naar ons land
  Muziek

  Een gloednieu­we videoclip én een optreden in de Lotto Arena: Netsky brengt zijn nieuwe muziek nu ook naar ons land

  Terwijl Europa nog in volle lockdown was in de strijd tegen het coronavirus, trok Boris Daenen aka Netsky (32) begin dit jaar naar Nieuw-Zeeland. Daar stelde hij zijn album ‘Second Nature’ voor met een tournee die volledig uitverkocht was. Gelukkig voor ons kunnen ze niet alleen aan de andere kant van de wereld genieten van de podiumkunsten van de dj, want volgend jaar staat Netsky ook in ons land op de planken.
 2. Regi gaat op zoek naar straffe stem in ‘Regi Academy’ op VTM 2: winnaar krijgt vuurdoop in het Sportpaleis
  MUZIEK

  Regi gaat op zoek naar straffe stem in ‘Regi Academy’ op VTM 2: winnaar krijgt vuurdoop in het Sportpa­leis

  Na enkele ultratop-hits met Jaap Reesema, Olivia Trappeniers, Camille Dhont en Milo Meskens, gaat Regi Penxten (45) dit najaar samen met VTM 2 op zoek naar een nieuwe straffe stem voor zijn volgende single. ‘Regi Academy’ volgt de zoektocht en geeft een inkijk in het doen en laten van de Vlaamse dj. De winnaar van ‘Regi Academy’ zal op zaterdag 30 oktober een vuurdoop krijgen in het Sportpaleis.