Na ‘Ongewoon’ en ‘Wat een idee?!’: Pommelien Thijs
teast nieuwe single ‘Zilver’

MuziekDeze zomer veroverde Pommelien Thijs (21) Vlaanderen met haar single ‘Ongewoon’. Daarna deed ze hetzelfde met ‘Wat een idee?!’. En nu komt ze weer met een nieuwe single. Op haar TikTok-account geeft Pommelien haar fans een kleine teaser van haar nieuwe nummer ‘Zilver’. Vanaf 1 december laat ze het lied los op streamingplatforms.

 1. Taylor Swift cast transman als geliefde in videoclip: fans erg dankbaar voor representatie
  Muziek

  Taylor Swift cast transman als geliefde in videoclip: fans erg dankbaar voor representa­tie

  Fans van Taylor Swift (33) zijn heel blij met de keuzes die ze heeft gemaakt voor haar nieuwste clip. In de video voor haar nummer ‘Lavender Haze’ speelt transman Laith Ashley (34), model en activist voor transpersonen, haar geliefde. Op sociale media zijn de fans van de popster heel dankbaar dat ze deze keuze heeft gemaakt. “In een wereld waar transpersonen moeten omgaan met geweld en agressie is de keuze van een superster om een transman te casten in een videoclip een big deal”, schrijft een fan op Twitter.
 2. Heisa rond ‘Eurosong’-telling: “VRT is niet aansprakelijk voor vertragingen”
  Muziek
  124

  Heisa rond ‘Eurosong’-tel­ling: “VRT is niet aansprake­lijk voor vertragin­gen”

  “VRT moet verplicht een nieuwe stemming laten lopen.” Het is maar een van de vele klachten die verschijnen op sociale media na ‘Eurosong’. Tijdens de liveshow raakte de app overbelast, waardoor veel mensen hun stem niet konden uitbrengen. Maar een hertelling komt er niet. “VRT is niet aansprakelijk voor vertragingen bij de telecomoperators of voor problemen met de infrastructuur bij de distributeurs.”