Metallica (links) - 'Stranger Things' (rechts)
Volledig scherm
Metallica (links) - 'Stranger Things' (rechts) © ANP/Photo News

Na Kate Bush scoort ook Metallica opnieuw een hit dankzij ‘Stranger Things’: “We zijn vereerd”

MuziekMetallica scheert weer hoge toppen met hun wereldberoemde nummer uit 1986, ‘Master Of Puppets’. De song speelt namelijk een belangrijke rol in de epische seizoensfinale van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’. De band gaat hiermee Kate Bush (63) achterna, die dankzij de Netflix-reeks haar liedje ‘Running Up That Hill’ opnieuw tot een monsterhit zag uitgroeien. 

2 reacties

 • Steven Van Soom

  1 maand geleden
  Beste serie ooit. Geweldig verhaal, camera werk, visueel, ongelofelijke shots en top muziek. En alle eer aan Sadie maar vooral Millie voor hun acteerprestaties van de bovenste plank
 • sofie verbrugghe

  1 maand geleden
  Top serie met prachtige muziek!!! 👌🏻
 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.