Dieter Bacquaert
Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

Na een bewogen periode: Xandee werkt aan een comeback

MuziekSandy Boets (42), beter bekend als Xandee, is opnieuw in de opnamestudio gedoken. Na een moeilijke periode werkt ze nu aan een aantal nieuwe nummers. Dat vertelde de zangeres op maandag in een gesprek met TV Limburg.

 1. ‘Tien Om Te Zien’ keert terug: heel de zomer lang op de zeedijk van Middelkerke
  Play
  Muziek

  ‘Tien Om Te Zien’ keert terug: heel de zomer lang op de zeedijk van Middelker­ke

  Het was een memorabele avond vorige zomer op de dijk van Middelkerke. De terugkeer van ‘Tien Om Te Zien’ viel als een warm dekentje over Vlaanderen en werd massaal bekeken bij VTM. En voor de vele fans is er nu opnieuw goed nieuws, want de moeder der muziekprogramma’s keert ook in de zomer van 2022 terug. ‘Tien Om Te Zien’ zal deze keer niet één, maar acht weken lang de tenten opslaan op de zeedijk in Middelkerke, met Willy Sommers en Anne De Baetzelier als hosts.
 2. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.