Miguel Wiels
Volledig scherm
PREMIUM
Miguel Wiels © Kristof Ghyselinck

“Na dat eerste optreden dacht ik ontgoocheld: ‘Alles is voorbij’”: Miguel Wiels blikt terug op zijn grootste hit ‘Heyah Mama’

MuziekHet nummer lag drie jaar in zijn schuif, omdat geen enkele artiest geïnteresseerd was. Tot K3 het inzong en het na amper één jaar voor 600.000 verkochte albums zorgde. In onze reeks ‘Mijn Grootste Hit’ blikt liedjesmaker Miguel Wiels (48) terug op zijn carrière en vertelt het verhaal achter ‘Heyah Mama’. Een verhaal met vallen en opstaan: “Twee weken na mijn grootste ontgoocheling beleefde ik ook meteen mijn meest magische moment met K3.”

 1. Sylver lost nieuwe single en blikt terug op twintig jaar carrière: “Die stalker in Rusland stond op een dag zelfs in mijn kleedkamer”
  Muziek

  Sylver lost nieuwe single en blikt terug op twintig jaar carrière: “Die stalker in Rusland stond op een dag zelfs in mijn kleedkamer”

  Ze zouden slechts eenmalig een single uitbrengen, maar twee decennia later draait danceformatie Sylver nog steeds op volle toeren. Om hun door corona verpeste feestjaar toch niet in stilte te laten voorbijgaan, lost de groep vandaag met de R.E.M-cover ‘Losing my religion’ hun nieuwe single en blikken ze terug op twintig waanzinnige jaren. “Als je vroeger groupies zag, was Wout nooit veraf”
 2. Noodkreet van Gentse dj over eventsector: “Iemand die zich mentaal slecht voelt, denkt snel dat hem of haar schuld treft. Vreemd, want met fysieke gezondheid doen we dat niet”
  Play
  Gent

  Noodkreet van Gentse dj over eventsec­tor: “Iemand die zich mentaal slecht voelt, denkt snel dat hem of haar schuld treft. Vreemd, want met fysieke gezondheid doen we dat niet”

  Een emotionele oproep van de Gentse dj en eventorganisator Jef Eagl (29) gaat viraal op Instagram. De coronacrisis weegt hard op de mensen die hij kent. “Ik ken meer mensen die zelfmoord pleegden, dan mensen die corona hebben gehad”, schrijft de Gentenaar in een bericht dat al meer dan 25.000 likes kreeg. Het uitblijven van enig perspectief weegt hem en zovelen anderen zwaar. Hij licht zijn verhaal toe bij HLN LIVE.