Hooverphonic terug met Geike Arnaert
persfoto's
Volledig scherm
PREMIUM
Hooverphonic terug met Geike Arnaert persfoto's © Willy Vandeperre

Na 7 zangeressen belandt Hooverphonic terug bij Geike Arnaert: “Jammer voor Luka, maar deze kans konden we niet laten liggen”

ShowbizzNa 12 jaar en een plejade aan nieuwe zangeressen is het toptrio bij Hooverphonic herenigd. Alex en Raymond krijgen weer het gezelschap van Geike Arnaert (41). Hernieuwde magie dus, maar ook een hard ontslag. De 19-jarige Luka Cruysberghs wordt bedankt voor bewezen diensten. "Verdergaan met twee zangeressen? Wij zijn ABBA niet hé.”

12 reacties

 • Severine Cap

  1 jaar geleden
  Omhooggevallen, of ernstig, of niet met de voeten op de grond, tja dat is de muziekwereld, alles moet echt perfect al moet je het honderd keer opnieuw inzingen of inspelen. Er is niets omhooggevallen aan muziekanten. Het is een hard wereltje maar yep I love it. Ik wens Hooverphonic nog veel goeds en hoop er nog veel van te horen. En nee het is niet saai, maar mooi en artistiek hoogstaand!
 • Marina Blondeau

  1 jaar geleden
  Hoop te minste dat Luca goed begeleid wordt vind het niet kunnen dat ze wandelen wordt gestuurd omdat na zoveel jaar er terug een goesting heeft
 • Stefaan Manssens

  1 jaar geleden
  Eindelijk Geike is terug, ze is altijd de beste zangeres geweest van Hooverphonic. Ze kan ook enorm veel emotie in haar stem leggen. Eden vind ik haar beste cd.
 • nicole peeters

  1 jaar geleden
  Waarom moeten die altijd zo dwaas, kwaad kijken op foto's ! Artistiek denken ze dan, onnozel ja pretentie hebben ze genoeg, alle drie. Geike bij "de slimste" voelde zich ook best interessant deed uit de hoogte !!
 • pieter Van Ceunebroeck

  1 jaar geleden
  Goede muzikanten... maar oersaaie muziek!Dat Luka maar haar eigen stijl en genre zoekt, het zal zeker niet slechter zijn.